luni, 30 martie 2009

despre nimic

chestia asta cu titlul "despre...." e destul de uzitata si imi aduce aminte de profa de engleza din liceu , care era sa ma lase corijent din cauza, si pentru ca ea (pardon , dansa) m-a acuzat de frauda intelectuala (a se citi copiat) desi nu m-a prins cu 'mata in sac'...revenim, ea (dansa) spunea ca un discurs trebuie sa urmeze structura: spune ce vei spune, spune, spune ce ai spus...asa si eu acum :D

am fost ieri la tenis, in 5, a fost tare, rock'ru m-a amuzat copios fiind in dreapta, in masina. acum se crede mare sofer si imi facea o placere dioabolica sa il enervez :)) (abea astept sa stau si eu in dreapta, in olcitu lui )

romania a pierdut cu serbia, meciul aproape decisiv pentru calificarea la mondiale, si asta mi-a lasat un gust amar. poate cu austria se vor misca mai bine, macar onorabil sa iasa dupa (pe de...asta era pt teo) teren...

...de aici si faptul ca nu am stins lumina de earth hour, m-am uitat la meci. mai bine gandeam ecologist si ocroteam planeta decat sa vad 2-0 la pauza pentru vecinii sarbi. oricum mi-a placut atitudinea sarbilor din tribune, dupa mesajul pacifist adresat romanilor "multumim suporterilor romani pentru solidaritate", acestia si-au dat in petec caracterul mai impulsiv si dupa primul gol, au avut de impartit cativa pumni cu jandarmii (asasini, gabori asasini..pt cunoscatori)

ingerul confuz are ceva probleme cu criza, dar se pare ca nu cea financiara. mi-e mi-a prins destul de bine criza asta financiara. spre sa imi prinda si in continoare, si odata cu regresul pietei imoboliare, sa reusesc in viitor sa-mi transform garsoniera intr-un apartament cu 3-4 camere (asa sa fie :D )

vreau la iasi, vreau in grecia...vreau si la timisoara...

acum cateva zile am terminat de citit a 3-a carte de Paler, 'Autoportret intr-o oglinda sparta'. foarte misto, chiar foarte foarte misto. v-o recomand cu drag.

am fost provocat de broscutza sa o leapsa, despre locuri ce nu ar trebui ratate in orasul meu. avand in vedere ca eu sunt un soi de grinch cand vine vorba de intragit capitata si 'capitalistii', am sa refuz elegant aceasta provocare, din motive personale:D chiar si sa preiau o alta leapsa de la meshuga refuz, intrucat ar trebui sa scriu despre ultimele lucruri pe care as vrea sa le fac, stiind ca in 7 zile urmeaza sa mor...brrrr, mai am atatea de facut, cum mama dracului sa mor in 7 zile ??

la naiba, deja prea multe cuvinte despre nimic, sau prea mult nimic transpus in cuvinte, dar cand imaginatia imi joaca feste, mai facem si d'astea, nu?

9 comentarii:

  1. :)) ingerul confuz are probleme cu criza huh?:) poi uite am scris si eu ceva optimisdt si gata te iei de mine ...vezi...tot la "tragediile " mele reale sa ma introc ca vad ca alea prind mult mai bine la public...adica la tine ...tu fiind cma singurul meu public:)))in fine .."mult zgomot pentru nimic" sau "despre nimic" un mic shakespeare zace in tine...dar nu vrei sa recunosti u asta ...cat despre meci..ce pot sa spun ?la cum merg lucrurile i ntara asta ar fi fost culem sa castigam:)) AngelO:)

    RăspundețiȘtergere
  2. dar nu ma iau de tine. am gasit doar un pretex sa-mi dau si eu cu parerea despre criza financiara :D

    eu sunt singurul tau public?? adica blogul ala exista pentru mine?:)) uau, asta da treaba

    eu shakespear? neeee...prefer sa am ceva din Bacovia, putin din Paler si in momentele mele 'magice', Eminescu in persoana :P:P:P

    RăspundețiȘtergere
  3. de ce mori in 7 zile?? macar iti face coliva buna??

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut. Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam, insa deocamdata este o buna modalitate de transmitere a unei informatii. Apelam la oameni inteligenti din blogosfera si care pot in acelasi timp sa fie promotori ai acestui fenomen in Bucuresti. INSCRIE-TE LA ZIUA BLOGGERILOR BUCURESTENI ( PE ZBB-2009.RO AI FORMULARUL DE INSCRIERE ) si vino alaturi de noi la festival impreuna cu cat mai multi prieteni. Da acest mesaj mai departe in blogosfera.Vor fi premii, petreceri, multa distractie si nu in ultimul rand o mare gasca de bloggeri cu care poti lega prietenii. Fiecare blogger inscris va primi cadou, saptamanal o invitatie de doua persoane la Eurocinema. Te asteptam
    Multumim.st

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu,nu e creat pentru tine,iti vine sa crezi sau nu ,e crea pentru mine mai mult:) Daca nu ma insel am scris la un moment dat am spus ca scrisu l ma linisteste.Niemni nu stie cien sunt cu adevarat asa ca pot spune orice fara sa fiu judecata ca persoana.Cine citeste judeca doar scrisul nu si omul;)

    RăspundețiȘtergere
  6. @Angel: "iti vine sa crezi sau nu", fi serioasa, chiar crezi ca as fi crezut ca blogul tau e creat pt mine?? am spus-o doar asa, ca reactie a ceea ce ai spus tu:P

    si sa-mi mai spun ceva, nu cred ca cineva intra si citeste un blog si analizeaza doar textul, automat cei care cietsc analizeaza intr-un fel sau altul persoana, autorul...fie ca il cunosc fie ca nu. implicit, pentru cititorii tai, tu existi si existi asa cum te vad ei (cel mai adesea diferit de realitate)
    nu inteleg de ce te ascunzi in spatele unui inger? ti-e frica de cum ai fi judecata ca persoana pt ceea ce scri pe blog? e absurd...eu unu' (ca fiind cam singurul tau public") nu te judec...doar mi se pare ciudat ca inca te ascunzi, desi stiu ca e sti o persoana directa :)
    oricum ne putem juca de-a soarecele si pisica multi timp :P (doar ca in realitate nu e ca in desene, si pisica nu prinde soarecele doar din lene, doar pentru ca nu ii e foame)

    seara faina!

    RăspundețiȘtergere
  7. In realitate...:)) ma faci sa rad...in realitate sunt al fel de ascunsa ca si pe blog...putini sunt cei care inteleg asta...poate la un moment dat o sa il fac oarecum populat blogg-ul meu:) poate cine stie?! deocamdata imi ajung cei 5 vizitatori pe care ii am...tu esti singurul care comenteaza:);)

    RăspundețiȘtergere
  8. "macar onorabil sa iasa dupa (pe de...asta era pt teo) teren..."
    şi tot n-ai scris bine... ce-i aia "pe de"? :P

    RăspundețiȘtergere
  9. @Teo: ptiu...s-a emotionat tastatura :P

    RăspundețiȘtergere