vineri, 4 decembrie 2009

facebook face politica

si nu o face corect!
unul dintre cele mai mediatizate si vizitate site-uri din ultima vreme, atat la noi cat si in intreaga lume este www.facebook.com
ca utilizator (in special pentru joculetele lui), am ramas foarte surprins..si o spun suprins intr-un sens rau...cand am vazut ca pe facebook se face campanie electorala. si se face o campanie murdara.
nu sunt atat de naiv incat sa cred ca basescu (stafful lui de campanie, prin influentele cunoscute) nu are nici un amestec.
si totusi? dupa 5 ani de mantat, asta e tot ceea ce poate face basescu? sa mai merite inca un mandat? de la mine cu siguranta NU va obtine votul.
nu spun ca Geoana e mai breaz. nu spun ca am sa-i dau votul lui. nu spun ca voi merge la vot. insa spun ca, cu siguranta disperarea de care a dat dovada basescu in toata campania asta, l-a facut sa scada enorm in ochii electoratului...

sunt gata sa fac un pronostic...daca va tinge pragul de 40%...cam asta cred ca va fi procentul pe care il va obtine.... va fi datorat in mare parte, partidului si masinariei,in nici un caz persoanei Traian Basescu!

7 comentarii:

  1. Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
    Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

    Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai nu te contrazic.Dar nici nu.ti dau dreptate.Sunt deacord cu tine.facebook face reclama la politik proasta,dar la faza cu basescu asta e,vb aia cu o floare NU se face primavara,adik este cuvantul tau impotriva unei intregi populatii:|.
    Cam asa stau lucrurile in Romania.Pakt...:|
    oricum,faci treaba buna aici pe blog.:>
    .

    RăspundețiȘtergere
  3. @Miruna: ms...fac si eu ce..am chef sa fac! sper sa imi gasesc mai mult starea de a scrie!
    in curand poate ma mut...pe .ro sau .com
    stay join ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Iti doresc un Craciun Fericit si un an nou de doua ori mai bun decat acesta! Sper sa-ti aduca Mosu' diseara, tot ce iti doresti!

    Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  5. Superb acest articol chiar mi-a placut cum a fost scris.

    RăspundețiȘtergere
  6. O gasca manipulatoare si meschina, in frunte cu un sef al Facebook-ului. Trebuie sa ne autoinformam mai bine.

    RăspundețiȘtergere