vineri, 16 octombrie 2009

inconjurati de prosti

ai vazut azi vre-un prost? unu care nu stie sa lege doua cuvinte dar intotdeauna are cate o parere si un punt de vedere, in orice domeniu? unu care se baga in seama chiar si cand nu e intrebat? mi-e greu sa cred ca nu ai vazut! tara asta e plina de personaje de genu!
cred ca am mai scris pe tema asta, insa in ultimele zile, parca prostii s-au inmultit! oare si astia ies dupa ploaie ca ciupercile?
pooc...in intersectie. un dobitoc intra pe rosu, altul intra in el desi avea tot timpul sa-l evite. pietoni cu umbrela pefata, traverseaza fara sa se uite, o strada de 4 benzi. ce probabilitate e sa nu treaca vreo masina pe-acolo?
prosti...peste tot prosti...
suna telefonul...nu merge domne' nu merge..."cum p**a mea l-am luat daca nu merge? daca nu va calmati si vorbiti asa va inchid telefonul! ce? ma iei la misto? lasa ca vin eu maine acolo? cine esti tu, Razvan? lasa ca vorbim maine!"
sa mai vorbim de tara asta si de prostii care o conduc? aaa dar nu, astia sunt prea destepti..prostii ii stampileaza din 4 in 4 ani!

"daca eram prost, eram fericit!"

si totusi...sa nu incepem weekendul prost...mai bine ascultam o melodie relaxanta, recumandata de prietenul Razvan

September - Satellites (unplugged)

4 comentarii:

  1. credeam ca sunt singurul caruia i-se pare ca toamna asta a adus un val intreg de culti in pana de neuroni

    RăspundețiȘtergere
  2. prost esti tu, ba! glumeaaam... ai perfevcta drepate, si am discutat de mai multe ori despre asta si in particular, atat cu tine cat si cu alte persoane. eu as baga alt citat de la lapusneanu: "multi, da' prosti!"

    in alta ordine de idei, app de problemele tale din trafic de az: astia au si tulito ca furnicile la munte dupa prima zapada facand o coada de 18 km pe DN1 la intrarea in Ploiesti..

    despre melodie mai e necesar sa zic ca imi place caat timp recunosti ca ti-am recomabdat-o? :D :D de fapt nu ti-am recomadat-o, am pus-o pe blog doar. mersi pt link

    RăspundețiȘtergere
  3. :)) Razvan se inmultesc.....pe zi ce trece apar altii noi,cu "potential " mai mare ...bine zicea Creanga in "povestea povestilor" ....v-o recomand daca nu ati citit-o...de cate ori vad cate un prost pe strada ma bufneste rasul amintindu-mi de omul care cara cu galeata razele soarelui in casa...nu mai avem mult pana acolo:P

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar azi am vazut un prost.. stai asa.. mai multi:)) Asta e .. am si eu o postare despre cine ne conduce pe noi;)) umpic vulgar dar asa le trebuie.

    RăspundețiȘtergere