marți, 20 octombrie 2009

leapsa politica de la Razvan

cum statea tovarasu Razvan, asa linistit in pat si se plictisea de uitat la steaua din tavan, i-a venit o idee traznita! hai sa ciordesc si eu o leapsa ca na, tot scriu eu numai posturi politice...se incadreaza in tipar! si daca tot o scriu, hai sa o dau si mai departe..cui? pai lu Razvan, ca e tizu meu. in fine, trecem peste...
leapsa are caracter politic si pune accent pe imaginatia fiecaruia de a anticipa candidatii la alegerile prezidentiale din 2014!
desi a inceput sa ma plictiseasca teribil clasa politica, si sa ma lase rece orice actiune a celor ce "ne conduc", nu pot spune ca sunt pe langa fenomen total...imi place sa stiu ce se intampla in jurul meu! si ce vad la cel mai inalt nivel al tarii? CIRC! pai circ si bascalie sa fie...asaa...sa vedem...cine candideaza in 2014?
s-o luam pe partide? mai bine nu, ca la cum merg lucrurile la noi, astia isi schimba culoarea politica dupa ghiotaitul matelor! deci...

-Corneliu Vadim Tudor candideaza de cand ma stiu eu...nu cred sa prind alegeri fara sa fie pe listele pentru prezidentiale (cel putin cat e in viata)
-Becali e si el prezent pe scena politica de ceva timp, si mereu a candidat, fie ca a fost vorba de prezidentiale, parlamentare sau euro-parlamentare...dar ce ne facem daca se gandeste si Giovani sau Vicor sa intre in politica? aaa sau Hagi!?!
-Nati Meir...anu asta se face ca protesteaza, dar lasa ca se trage si data viitoare...mai gaseste o Hormonica Comulbica si castiga electorat!
-Poate Klaus Johannis, luat de valul de simpatie ce se invarte in jurul lui in ultimul timp...sau poate totusi neamtu' e neamt pana la capat!
-Daca iesim din criza, si se redreseaza agricultura, sa vedeti productie de oua la ferma de la Cordu a lui Adrian Nastase...si din functia de presedinte o sa ne puna pe toti sa numaram..1-2-3-4-....
-care este primar la sectoru lu' mine, posibil sa gugaleasca putin si sa candideze cot la cot cu doctoru' lui Iliescu...trist ca batranelul Ion nu mai are dreptul sa candideze...ca de tinut se tine el tapan si prinde prezidentialele urmatoare...doar e fanu' numaru 1 a lu' Oprescu!
-Gioana si Antonescu vor intra in turul 2 anul asta! si peste 5 ani...oare tot ei??

leapsa politica...ramane in aer...poate o prinde EmmE...Meshuga...Radu...

5 comentarii:

  1. ma gandeam ca daca il interneaza pe vadim, va candida mitica de la liga

    RăspundețiȘtergere
  2. si nasu Sandu premier? e o varianta usturatoare........pentru fotbalul romanesc....

    RăspundețiȘtergere
  3. eu nu prea ma pricep cu politica.. dar voi incerca sa scot ceva din capusorul meu. Cred ca o sa critic anumite persoane. Tine`mi pumnii;))

    RăspundețiȘtergere
  4. nu stiu daca am reusit dar eu m-am straduit:)

    RăspundețiȘtergere
  5. @ EmmE: am citit :) dragut...ms ca ai raspuns pozitiv la provocare

    RăspundețiȘtergere