vineri, 20 noiembrie 2009

AutoGadget contra Basescu

pe linie de partid, am primit directive sa merg la vot si sa votez anti-basescu! the man with the *"ass broken jeans" s-a saturat de chelu'...nu ala de peste drum...ala de la Cotroceni!
ok...la vot-la vot? dar pe cine? Antonescu? Poate! dar daca totusi stau eu linistit acasa, risc prima de craciun? ca daca o risc, merg la vot :))
ideea e ca mai sunt doar 2 zile si o parte din balacareala asta numita SUGEstiv 'campanie electorala' o sa se incheie!
am urmarit asa pe apucate, pe la tv, ce si cum se anticipeaza...si toti mizeaza pe "un tur doi" intre basescu si antonescu-geoana-oprescu! dar ce ar fi daca turul doi s-ar desfasura intre oricine altcineva in afara de basescu?
mie mi s-ar parea mai interesant asa!


*el...poetul anonim

5 comentarii:

  1. dintre toate relele, tot basescu e cel mai mic rau

    RăspundețiȘtergere
  2. @cromy: parerea ta...eu merg pe mana lui Antonescu'

    RăspundețiȘtergere
  3. Colega care si ea vrea prima de craciun voteaza anti-basescu = antonescu :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Colectivul muncitoresc al uzinei nostre, in frunte cu tovarasul nostru Domnu Anonimu' va informeaza ca in acest an se vor acorda prime angajatilor care vor vota impotriva chiorului:))

    De asemenea va supune atentiei domniilor dvs. urmatorul caz: Istoria recenta zice asa: ceausESCU - iliESCU - constantinESCU - iliESCU again - basESCU ....what the fuck ESCU...
    deci cumva geoana ar fi pe langa nu? ahh ce pacat ca acum catziva ani cand eram yo mai mic nu l-a chemat pe el vadimESCU, cred ca ar fi fost mai putine manele :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Voi incerca sa pregatesc un flash mob, un fel de manifest pentru seara de 6 decembrie cand, impreuna cu cativa amici si cu cei ce vor sa ni se alature, vom aprinde lumanari la monumentele eroilor din Piata Universitatii in semn de respect fata de cei ce s-au jertfit in decembrie ‘89 si iunie ‘90 pentru tara, pentru un viitor mai bun.... Vom aprinde lumanari petru o tara care moare intorcandu-se acolo de unde a plecat acum 20 de ani cand tinerii de atunci au luptat pentru libertate si pentru un viitor mai bun. Cine vrea sa ni se alture sa ma contacteze. Voi reveni cu detalii….

    RăspundețiȘtergere