duminică, 15 noiembrie 2009

intrebari pentru Traian Basescu

Domnule viitor fost-presedinte Basescu Traian, in calitate de simplu viitor fost-cetateam al acestei tari, si in contextul campaniei electorale, v-as adresa cateva intrebari de bun-simt:

1. Avand in vedere pozitia pe care ati avut-o in marina romaneasca si datorita relatiilor pe care inca le mai aveti, cantitatile industriale de wisky pe care le consumati, vi le procurati la negru pe filiala Marea Neagra - portul Constanta?

2. Toata noptile, petrecute iarna, la Susai (tarif 130€/zi) vi le achitati din salariul de presedinte sau va imprumuta fiica dumneavoastra , din vanzari anterioare?

3. Cand mergeti la restaurant, intrebati chelnerul daca a termiant o facultate in domeniu economic sau o postliceala de ospatar pentru a stabili valoarea bacsisului ce urmeaza sa i-o lasati?

4. In urmatoarele zile, cand veti scapa de aceasta povara numita Presedentia Romaniei, veti continua sa mergeti cu Dacia Logan sau veti imprumuta Range Roverul ficei dumneavoastra, pentru a merge la supermarket?

5. La primavara, cand probabil nu va mai ploua afara, veti avea curajul sa faceti o plimbare prin parc, alaturi de Mircea Badea, pentru a purta o discutie ca de la cetatean la cetatean?


Best regards,
Razvan Sardare

5 comentarii:

  1. si io! si io! si io!
    -domnu' Basescu, ce parere aveti despre un sistem democratic, si de ce credeti ca aceasta forma de guvernamant, numita democratie, nu se potriveste acestei tari, si doriti sa readuceti puterea in mainile unui singur om, sau cel mult, unui singur grup de interese???

    RăspundețiȘtergere
  2. Off topic: te intereseaza un link exchange? ms:x

    RăspundețiȘtergere
  3. E na ca se baga si Anonimu! :)
    Domnu Basescu LASA-NE! LASA-NE! dute repede ca te cheama sirena, a pardon Nuti :))

    RăspundețiȘtergere
  4. A si inca ceva pt baietzashi care caută "sex cu travestiţi şi negrii", "filme cu anarhişti care omoară oameni de pe youtube", "desene animate cu sex"... baftă or, yo tot nu am gasit sa angajez pensionarul cu treaba...cu baba...:(

    RăspundețiȘtergere
  5. dl Basescu cum va descurcati cu 9000 lei salariu ? credeti ca-i meritati? ne-ati bagat in datori. E CRIZA ECONOMICA PTR NOI NU PTR DV. va multumim sa vede cum v-ati gandit si la noi. ati luat votu si salut doar atat ti dorit . sa -l mai luati si acum ,ca pote prostimea va voteza ca noi ne-am saturat

    RăspundețiȘtergere