vineri, 27 noiembrie 2009

pumni, explicatii si penibilitati

Traian Basescu, pasiunea unora, speranta altora si dispretul majoritatii...
Am primit cateva comentarii la articolul anterior, dupa postarea filmuletului in care presedintele a lovit cu pumnul in fata, un copil!
Reactiile de pretutindeni nu au intarziat sa apara!
Acum am sa incerc sa raspund si eu...pe rand:

Anomin
(al doilea): da..campania electorala e un circ, un jeg, o lupta in care nu exista reguli, nici macar cele ale bunului simt. asta e politica si dincolo de campania electorala. si sa-ti mai spun ceva! nu e nevoie sa mai astept si sa "mai vorbim peste 5 ani!" pentru ca au trecut deja 5 si am vazut cine si ce e Traian Basescu! e omul care nu are cuvant. e omul care nu are respect...inca 5 ani in acelasi ritm ar insemna prea poate prea mult...
ai afirmat asa "La cate carti am citit despre manipulare si indoctrinare"...dar ceea ce face Traian Basescu ce este? Omul care face bai de multime cu fiecare ocazie pentru a se face popular, nu reprezinta tot omul care manipuleaza?
parerea mea e ca TU (de ce nu-ti dai numele?) te lasi manipulat de un marinar betiv...

cincin: ai spus sa ma uit la asta:

acum vreau sa dau si eu 2 explicatii: tipului care comenteaza filmul este "specialistul" indoctrinat de Basescu: nu sunt strain de ceea ce inseamna tehnica moderna de inregistrate video sau foto...explicatiile lui ii pot fraierii pe oamenii mai puin priceputi. filmarea e facuta cu un aparat slab ca performante...sunt inevitabile fantele de lunima si cadrele incoerente...sau la fel de bine se putea mari timpul acela de "frame by frame" de care vorbea "specialistul" si se ajugea la acel rezultat..care ii dadea posibilitatea unor astfel de comentarii...
si referitor la ce ai spus tu, Basescu e cel putin la fel de comunist ca si Iliescu...iar dosarul lui de securitate nu arata ca nu a fost informator...pur si simplu nu arata nimic, pentru ca nu exista...de ce orare??

si inca ceva, pentru toti pupincuristii basescieni care sustin ca filmul e o facatura...sa zicem ca e facatura! asta inseamna ca Basescu e cel putin sclerozat daca la 2 ore dupa aparitia filmului, el a declarat:

-"e trucaj?"
-"nu. nu nu stiu, nu pot afirma asa ceva! nu nu! o sa dau o explicatie!"

nici o secunda nu a negat faptil ca a lovit acel copil. a cautat doar motive de 'scuza' pentru gest, dar repet...nu l-a negat! de unde atata prostie in randul pupincuristilor, sa iasa cu "explicatii" atat de penibile?

4 comentarii:

  1. Yo Yo Yo Yo Yo !!! Se agita apele inainte de turul II, frumos asa cu un pic de actiune inainte de un vot care a trebui sa ne trezeasca pe toti din amortirea ultimilor 20 ani.Vedeti voi,Anonimu` crede cu parere de rau ca Base inca mai prinde la romanashi, targetul lui ar fi clasa mai putin intelectuala, gen ex-capsunari trimisi inapoi in Bolintin din cauza crizei :) cei care nu prea au citit multe carti si care rad cand il vad pe matelot cum yo trage lu` ala mic, hahaha, ai vazut ce l-a plesnit, mama ce misto, sau ai vazut ca l-a facut pe ala prost , hahaha, ce tare e Base.Eu cred ca pe acolo se incadreaza electoratul lui, votantii Cap de Creta cum le-ar supne unii. In rice caz circul asta cu filmuletzu e penibil, e trucat, ba nu e trucat, ai frate ce draqu om avea si noi vreun Spielberg si nu stiu yo, Base a comis-o si va plati pt. asta.Yo va intreb altceva, adika va propun sa reflectati la cat de bine v-a fost decat au plecat mogulii de la putere, cu Patriciu cu tot, cat de bine o duceti de un an si ceva decand Nuti este ministru X2, ecand Boc face poc pe la Guvern s.a.m.d. Pt multi care ii stiu treaba e chiar naspa, cand erau mogulii la putere mie unul imi era mult mai bine, euro era 3.3 dolaru 2.3, nu aveam restante la banci sau la stat, si parca credeam intr-un viitor bun pt. Romania, simteam ca se poate...Si cand reflectati voi asa sa nu care cumva sa dati vina pe criza, pt. ca va reamintesc ca tot el, aceashi Base sustinea sus si tare ca nu vom fi loviti de criza...remember acu un an.Shit! Imi fac blog neaparat ca deja am cumparat spatiu de emisie aici la tine:))

    RăspundețiȘtergere
  2. nea baselu s-a ars de data asta!! filmul nu e filmat la calitate slaba, ce a analizat imbecilul ala e fimul de pe youtube. stim cu totii ca prin postarea unui filmulet pe youtube se pierde calitatea, el fiind comprimat. pe unul din posturile de stiri a fost analizat filmuletul si la calitatea originala. se vede exact cum se formeaza umbrele, cum prn miscarealui basescu se formeaza umbre pe un sepctator de langa scena, se vede exact traiectoria acelei lumini albastre care pentru cateva secunde bate in fata copilului, se vad exact utele de pe pulloverul baselului si cum se modifica ele la orice miscare, frame cu frame, inclusiv in momentul pumnului, si se vede atat pe filmuletul de pe net cat si pe filmuletul original cum panarama din fruntea tarii flexeaza piciorul pentru a se intinde sa dea acel dos de palma

    RăspundețiȘtergere
  3. si ca o irnoie, cuvantul anti-spam care mi-a fost dat sa il introduc pentru postarea comentariului de mai sus a fost "clarr" :)))

    RăspundețiȘtergere