duminică, 22 noiembrie 2009

traiasca Romania

Da! Am fost la vot si am votat c Antonescu!
De ce cu el? Poate nu am suficiente agrumente concrete, insa era cea mai eficienta varianta pentru tara! era omul care a ajuns la un procent de peste 20% prin propriile forte! omul care s-a jucat cu Basescu in confruntarile din campanie. omul care nu are masinaria lui Geoana, pentru a castiga electorat cu galeti de plastic si 1 kg de ulei, orez, zahar si o duzina de chibrituri!
omul care a castigat alegerile in Bucuresti!
am vazut rezultatele sontajelor. sunt putin surprins...dar doar putin! chioru si pacaliciu erau favoriti!
PNL+PSD? PNL+PD-L? aproape nu ma mai intereseaza! pentru ca, oricine ar fi presedinte, pentru mine ca persoana va fi acelasi lucru!
nu mi se va dubla salariu daca iese unul sau altul (din pacare) dar nici nu voi fi dat afara (sper)
nu voi vedea civilizatia din Austria, nici in urmatorii 5 de ani!
nu voi vedea turismul din Grecia , peste aceiasi 5 ani!
nu imi va mai putea garanta nimeni ca voi trai mai bine!
nu imi va afecta in nici un fel viata de zi cu zi!

nu mai conteaza!

traiasca Romania!

ps: buna idee...razvan-sidoreac.ro

4 comentarii:

  1. o sa traiasca la maxim.fara indoiala:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Crin Antonescu cred ca era cel mai in masura sa intre in turul 2 si asta pt ca a vorbit de fiecare data detasat, fara frica si a stiut cum discret dar transant sa isi anihileze contracandidatii...si aici ma refer in special la basescu..pe care in mare confruntare l-a facut praf (si nu numai atunci)...a fost prea "mic" ca sa poata face fata acelei masinarii numite basescu. sper ca in turul 2 sa se repet istoria de care domnul antonescu a amintit in marea confruntare de vineri seeara: "in 2000 oamenii au votat iliescu ca sa scape de vadim, in 2004 oamenii au votat basescu ca sa scape de nastase" sper ca pe 6 dec oamenii sa voteze geoana ca sa scapam de dictatorul asta in devenire..

    RăspundețiȘtergere
  3. oricine ar iesi dintre chior si pacalici, pentru noi astia care papam paine cu sana tot nu se va schimba nimik, pentru ca in romania nu se skimba niciodata nimik in bine pentru noi cei care votam, orice am face si oricat am incerca...hai ca nu mai bag ca as putea scrie o gramada si as invada blogu` omului ceea ce nu e frumos, dar o sa vedeti voi cand va avea Anonimu` Cimpalacus blog...:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Noi cei mici credem ca vom putea schimba politica si jocurile celor mari... Ar fi frumos!

    RăspundețiȘtergere