luni, 29 septembrie 2008

Sentiment...*

da play si citeste:



Inca o noapte fara ea, singuratatea te apasa mai tare ca oricand pe piept, lacrimile ce le credeai de mult secate iti aluneca grabite pe obraz, bataile inimii se aud cu ecou intre zidurile reci ale camerei...
Ti-a cerut o pauza,poate de tot, esti aproape sigur ca nu se va mai intoarce si certitudinea asta te omoara…
Ti-ai intors stomacul pe dos chinuindu-ti memoria secunda de secunda, ai rememorat aceleasi clipe calde cand mana care ti se plimba incet prin par inca exista, momentele alea ale diminetii cand saruturile inca iti mai accelera bataile inimii in primele secunda de constienta…
Si singuratatea de acum te sufoca, te simti cel mai singur suflet de pe Pamant, stii cu siguranta ca ai cea mai chinuita inima din lume…
Pentru ca a plecat, ti-a lasat un bagaj mult prea greu de dus in spate, realizezi ca viata ta se sfarseste acum si aici, nicio clipa nu-si mai gaseste justificarea, nu mai vezi logica unei noi dimineti…
Stii ca inima ta a trecut prin ultima curba, a fost ultima franare, ultimul schimb de cauciucuri…



=================================
acum da play si citeste:



Alo, te-ai tampit?!
Ai viata in fata, uita, treci mai departe, zambeste, indreapta spatele, scutura-te si vezi-ti de drumul tau!
Mai ai multe inainte, ai o viata de care sa te bucuri, noi sentimente, noi realizari, noi fericiri si alte mici dezamagiri din care sa inveti.
Ai prietenii langa tine, persoanele care ti-au fost alaturi la bine si la greu, oamenii cu care ai impartit totul, cei pe care nu ai voie sa-i dezamagesti!
Ce, crezi ca esti vreun unicat?! Cu totii am suferit, am trecut prin asta, ne-am ridicat din praf si am pornit mai departe cu pasi mari!
Nu ai mot, nu esti buricul, nu esti varful, esti una dintre furnicile care au trecut prin dragoste. O sinusoida perfecta, unul din milioanele de muritori care au suferit din iubire!
Nu te mai da suflet special, esti inca o inima pe care s-a mai scrijelit o poveste!
Gandeste-te la tine, lupta-te cu tine, deschide ochii…zambeste. Poate maine va fi mai rau dar va fi “mai raul” tau.
Iti esti dator viata asta cu un singur lucru: sa fii fericit!
Lasa plansetele, sterge lacrimile, zambeste si treci la treaba, timpul se scurge in favoarea ta.
Misca!



*articol inspirat de Cabral si dedicat lui Rock'ru!

2 comentarii:

  1. Cel mai tare mi se pare indemnul "Misca"...soldat!din final...e super precum si tot ce ai scris...tu stii atat de bine sa imbini cuvintele... :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Razvanele mama iti multumesc mult de tot, ai dreptate in ceea ce spui nu mint, a trecut ceva timp de cand nu am mai intrat pe blog la tine sa verific ce articole ai mai scris. Am ramas placut impresionat sa vad ce ai scris pentru mine, m-a miscat si mi-a adus aminte de clipele minunate petrecute cu ea. O iubesc in continuare si imi doresc sa ma impac cu ea sper sa fie asa. Multumesc mult de tot.

    RăspundețiȘtergere