joi, 16 octombrie 2008

dati-i voi un titlu. mie mi-e teama

Tu te temi de ceva? Eu nu ma tem.
Cum adica eu nu ma tem?! Toata lumea se teme…atunci ma tem si eu.
Ma tem sa nu astept in zadar, ma tem sa nu fi fost o alegere gresita, ma tem sa nu fiu tradat, ma tem uneori de singuratate alteori cand sunt inconjurat de oameni. Ma tem de Dumnezeu! E o prostie…de Dumnezeu nu ma tem! De ce s-ar teme cineva de El?! Daca exista, Dumnezeu e bun, Dumnezeu e partea pozitiva din noi. Sa ma tem de partea pozitiva? De iubire? De adevar? De dreptate? Niciodata! Ma tem de moarte. Nu de a mea. Faptul ca as putea sa mor ma lasa rece! Ma tem de moartea celor de langa mine…de pierderea cuiva drag! Ma tem de soare noaptea si de stele ziua. Ma tem ca intr-o zi ma voi trezi din vis si voi avea 7 ani…dimineata plec in prima zi de scoala! Ma tem ca intr-o noapte s-ar putea sa nu mai visez.
Cu teama, despre temeri! Aiurea! Fara temeri! Eu nu ma tem punct.
Nu ai inteles nimic, nu? Scuze. Gandirea mea e haotica. ‘Cand mintea mi-o ia razna, o impachetez si-o trimit la dracu’. La ce sa-mi foloseasca? Din pacate insa imi vine intotdeauna inapoi, stampilata cu “Destinatar Necunoscut”. Idiotii astia si-au uitat pana si originile’ Hai sa nu ne mai temem de nimic. E ora sa zambim. Sa fim curajosi!

Oare teama si frica e acelasi lucru? Daca nu...inseamna ca inca ma tem, dar nu mi-e frica de asta!

4 comentarii:

  1. pei vad ca pana si DRACU se teme
    + bah asta u ai ceva din Bacovia!!!
    vezi p unde ajungi...

    aaa si titlul "Temerea d teama"

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu te contrazic nu are nimica din Bacovia, nu e inspirat de regretatul Paler, il cunosc bine, mereu a stiut sa lege cuvintele, mereu a reusit ce alti nu puteau in elaborarea unor comentarii libere sa imbine cuvintele cum isi dorea el. De aceea este si ...un blog altfel...

    RăspundețiȘtergere
  3. uau...nu ma asteptam ca vreodata sa se ajunga la astfel de discutii pe tema "talentului" meu, si recunosc ca sunt impresionat de reactia voastra!

    nu stiu ce sa zic, imi place Bacovia, imi place enorm si Paler! si ar mai fi si altii, dar nu cred ca ei ma influenteaza...pur si simlu scriu eu!!! bine sau prost, asta e relativ! ma bucur ca voi apreciati...deci macar pentru unii e BINE!

    ms Radule :* poate ca ai dreptate...tot zici ca ma cunosti bine, si asa e :) ce pot sa-ti zic decat MULTA BAFTA cu examenu ala si hai dracu odata ia-l sa scapi :)

    RăspundețiȘtergere
  4. ma tem uneori ca azi nu va fi precedat de maine,ma tem ca maine nu va continua cu ziua de dupa maine.........

    RăspundețiȘtergere