vineri, 17 octombrie 2008

De ce?

De ce ma trezesc in fiecare dimineata in acelasi pat gol, in care tu nu esti? De ce te caut in fiecare dimineata, in viata mea, dar tu nu esti acolo? Cat sa mai indur aceasta stare de singuratate, care imi digera viata secunda de secunda? De ce ai ramas atat de in urma? Incerc sa te gasesc printre amintiri. Amintiri care se indeparteaza din ce in ce mai mult. Ca trenul ala blestemat in care m-am urcat, intorcandu-ma intre monstri. Vad ca nu esti si ma intreb de ce! In jurul meu nimic nu mai e ca inainte, si nu va mai fi nicidata! Lipseste ceva. Lipseste bucuria fiecarei dimineti. Lipsesc imbratisarile calde. Lipsesc plimbarile in parc. Lipseste o parte din mine. Lipsesti TU! De ce?
De ce trebuia sa intample asa? Sa traiesc o asteptare infernala. Sa fiu inconjurat de lacrimi si confuzie. Mi-e greu sa gasesc urma pasilor tai si sa te intorc din drum. Astept ca acel drum pe care esti sa ajunga, el, la mine. De ce strigarea ta nu mai are aceeasi ardoare ca altadata? Unde esti? Cand te vei intoarce? Te vei intoarce? Incerc sa ma agat de fiecare detaliu pentru a mai rezista o zi, pentru a mai avea speranta de care am atata nevoie sa respir! Incerc sa ajung la tine, desi nu stiu care e drumul corect! Inima imi bate rar…mai rar…din ce in ce mai rar... Am plecat!
Sper sa te intalnesc pe drum!

5 comentarii:

  1. De ce? asta e intrebarea care eu de o luna incoace mi-o tot adresez si ma intreb mereu in fiecare dimineata noapte pur si simplu "de ce?" . Tu stii prea bine razvane la ce ma refer ... din pacate raspunsul nu l-am aflat si chiar daca o sa il aflu nu o sa il inteleg de ce? nu stiu.....

    RăspundețiȘtergere
  2. :| asa'i, stiu la ce te referi si te inteleg foarte bine...cred ca mai important pentru tine este sa incerti sa treci peste fara sa caut raspunsul asta! chiar daca o sa va impacati TRECI PESTE...lasa trecutul acolo unde ii e locul si bucurate de ea in viata ta..asta e tot ce conteaza!

    eu caut raspunsul asta de un an si nu l-am gasit! poate nici macar n-ar trebui sa-l mai caut, si doar sa iau lucrurile ca atare...

    eh..."noi sa fim sanatosi"! si vezi ce faci cu rozaliu' HAI! ne vedem pe strazi :)

    RăspundețiȘtergere
  3. mersi mult de incurajare ... stateam si ma gandeam daca nu ar trebuii sa imi deschid si eu un blog :)) oricum eu incerc sa trec peste si o sa trec... de uitat nu ma intereseaza trecutu doar atat mai sper sa ma impac cu ea :) ... sper si eu sa ne vdm pe strazi..

    RăspundețiȘtergere
  4. de ce? pentru ca NIMIC NU E INTAMPLATOR.....ai sa vezi!

    RăspundețiȘtergere