vineri, 10 octombrie 2008

ingeri invinsi

se plimba inspaimantati pe suprafata desertificata a pamantului. miroase a suferinta. cerul s-a facut rosu si sangereaza.
ingeri cu penele albe isi trag dupa ei aripile pline de sange. demonii au pus stapanire pe ape, pe munti. s-au asezat in varful lor si privesc lumea creata de ei. fum. tortura. chin. suferinta, ura. nimic.
binele a pierdut. ingerii au fost invinsi.
omenirea i-a tradat. sunt blocati intre doua lumi. intre iubire si ura. nu pot sa moara.ingerii care erau odata sfinti si puri, acum sunt goi. sinistri.
sunt creaturile de care Dumnezeu a uitat.
cerul se revarsa colorand rosu de sange orice fir de lumina. orice urma de verde. de speranta.
unii plang. sunt lacrimi incandescente ce se evapora inainte sa atinga pamantul.
obisnuiau sa zboare prin ceruri, sa se amestece printre oameni tinand demonii departe. obisnuiau sa ingenuncheze in fata Tatalui si sa isi deschida aripile imense si de un alb orbitor. obisnuiau sa-si asculte inima si sa iubeasca sincer. ce au ajuns...ce s-a intamplat?
lupta intre bine si rau a fost tinuta in afara lumii noastre. insa raul, prin ura oamenilor a gasit cai de a patrunde in noi. de a invinge ingerii.
de a invinge iubirea.
aici s-a sfarsit totul.
urmeaza o infinitate intunecata.
au pierdut.

2 comentarii:

  1. Sa stii ca mi-au venit rau cand am citit postul asta...prea dureros mi s-a parut...

    RăspundețiȘtergere
  2. ingerii nu sunt inca invinsi ,sunt doar confuzi...sunt bulversati de nesiguranta oamenilor..nu cred ca se pot obisnui cu necredinta si cu teama lor.Oamenii pot face atat de mult bine,prin simple zambete si totusi fug...Ingerii nu fac altceva decat sa incerce sa inteleaga ce se intampla..sangele lor...inearca sa purifice lumea..lacrimile lor...nu sunt decat sacrificii petnru zambetele oamenilor..demonii au invins spui u?! oare chair au invins? oare chiar nu mai exista speranta?chiar crezi ca lumea asta e mohorata ,trista...terminata? pai atucn icerost mai are omenirea?hia sa urmam exemplul celor care se tem sa traisca si care cred k ingerii au pierdut...
    atata timp cat mai exista macar un om care sa creada,care sa zambeasca...ingerii exista si nu au pierdut:) AngelO:)

    RăspundețiȘtergere