joi, 30 octombrie 2008

viata nu trece, ramane in urma


de Crysty

Viaţa nu trece pe langa noi ,ea rămâne în urma noastra si ne priveşte din depărtare cum ne distanţăm şi cum uitam să mai privim ,să mai traim ,să mai iubim.
Micile plăceri ale vieţii ,micile plăceri care ne definesc sunt primele care dispar în vârtejul lucrurilor trecute pe lânga care trecem şi pe care nu mai avem timp să le privim ,să ne vrajească prin detaliile lor ,să ne facă să ne simţim că trăim ,să ne facă umani să ne dea un rost ,un scop.
Uităm de viaţă şi de tot ce înseamnă ea o lăsăm in urma noastră şi ne continuăm drumul drept fără abateri ,priviri ,sentimente. Ne grăbim să ajungem undeva ,dar nu ştim unde, din ce în ce mai repede ne avântam în întuneric ,iar când privim înapoi în marea de întuneric ,vrând să ne vedem la un moment dat viaţa şi realizările ei, nu vedem decât un punct luminos ,o stea ce luceşte firav ,atârnând parcă de un fir subţire de mătase ce aşteaptă sa fie tăiat.
Nu lăsa viaţa sa rămâna în urmă ,urmeaz-o ,însoţeşte-o ,trăieşte-o lasa-o să treaca prin tine ,să existe prin tine să-ţi lumineze calea ,să te inveţe sa iubeşti bucură-te de ea, nu o uita undeva departe. “Ia totul de la viaţa şi dai tot ce-i poţi da!!!”

3 comentarii:

  1. ai perfecta dreptate,viata nu trece pe langa noi ,noi suntem cei care trecem pe langa viata uneori din lasitate,alteori din comoditate

    RăspundețiȘtergere
  2. Pacat ca majoritatea dintre noi nu realizeaza aceste lucruri!nu este chiar atat de greu sa traiesti pentru a trai:)

    RăspundețiȘtergere
  3. asculta-ti inima in momentele cele mai importante ale vietii...ratiunea da gres

    RăspundețiȘtergere