sâmbătă, 15 noiembrie 2008

Teama de a scrie


de Radu

Da mi-e teama sa scriu, de ce nu stiu, chiar nu ma inteleg, de multe ori stau sa ma intreb ce e cu teama asta sa imi exprim sentimentele, gandurile, ideile mele . Razvan ma tot roaga sa scriu ceva pe blogul lui, pe un altfel de blog. Ce sa scriu? Ce sa zic? Nu stiu… dar usor usor o sa ma gandesc ce sa scriu si o sa scriu. Asta fac acum scriu dar nu e de ajuns ce scriu, pentru ca cei care citesc acum acest text clar s-au plictisit sau o sa zica uitel si pe prostu asta ce zice, dar nu imi pasa spuneti tot ce aveti de spus ca de asta traim cica intr-o tara libera, unde dreptul la libera exprimare e permis, de asta s-a murit la revolutie ca sa putem noi, tinerii din ziua de azi, sa ne exprimam liber. Pacat este ca multi dintre noi evitam, nu pentru ca nu avem ce sa spunem ci pentru simplul fapt ca ne este teama…. De ce? Ramane ca voi sa imi spuneiti, voi care ati citit si pe care eu v-am plictisit…

7 comentarii:

  1. consider ca ptr faptul ca traiam "cica" intr-o tara libera este ceea ce ne da noua,unora,teama de a ne exprima sentimentele,ideile s.a.!de ex tu...mi sa parut ca nu ai vrut sa scrii despre un anumit subiect deoarece iti era"teama" ca cititorii se vor plictisi sau nu vor fi deacord cu ceea ce scrii.asa e sau mi sa parut?

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. nu, imi este teama ca nu vor fi de acord cu ce voi scrie eu, nu ne-a aparat de a-i plicitisii. Sincer acum cel putin la mine daca un subiect ma plictiseste, ma plictiseste incepand cu titlu:) ... oricum iti multumesc ca ai postat :) ,,, mai astept si alte pareri .. si chiar parerea lui razvan o astept.. P.S sunt un pic baut :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Radule sti bine ca eu nu ti-am cerut o tema anume...imi place ideea ta de a scrie NIMIC! e ca si cum ai asculta tacerea...poate spune atat de multe! nu inteleg de ce vorbesti de acea teama ca cititorii sa nu fie deacord cu tine....cu mine crezi ca sunt deacord mereu? ma indoiesc profund! iar de scris...stiu ca poti...de plictisit cu siguranta nu ai face-o pentru ca nu te apuci sa scri romane...si un titlu incitant poti pune la orice text!
    oricum, mersi pentru ca ai dat curs rugamintii mele...daca mai ai de gand sa repeti 'experienta' ar fi interesant!
    aaa si app...puteam sa pun pariu ca vei alege un subiect legat de revolutie, si chiar daca nu a fost asa, tot ai strecurat tu ceva acolo, pe tema asta.
    BV!

    P.S. lasa dracu' bautura ca nu e buna! doar de la 2 sticle de wisky in sus :))

    RăspundețiȘtergere
  5. legat de teama de a scrie...cred ca e vorba doar de teama de a-ti fi citite textele! daca ai scrie doar pentru tine, ai face-o excelent...gandul ca vor citii altii iti creaza "teama"

    eu sciu pentru mine mereu...sciu si in afara blogului...de multe ori texte de'alea apar si nu ceva anume pentru blog...asta ma ajuta!

    numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  6. cred k o sa mai public la tine pe blog, am multe idei, multe tampenii de spus ... stii prea bine cum gandesc, vad ca si tu erai sigur de anumite lucruri ca o sa aduc aminte.,, si nu te-ai inselat. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Radu... te inteleg. Cat despre ce a spus Razvan "legat de teama de a scrie...cred ca e vorba doar de teama de a-ti fi citite textele! daca ai scrie doar pentru tine, ai face-o excelent...gandul ca vor citii altii iti creaza "teama"" nu pot decat sa fiu de acord si sa bag la cap!

    RăspundețiȘtergere