vineri, 21 noiembrie 2008

zambet

O zi...in care simt ca nu am trait degeaba! Sti cat de bine te simti cand ajungi seara acasa, dupa mai bine de 12 ore de activitate, rupt de oboseala, dar cu o satisfactie aproape diabolica! Ma uit in urma si vad ca azi am facut lucruri constructive, lucruri bune, lucruri de care sa fiu mandru…lucruri care i-au ajutat si pe cei din jurul meu. In ciuda oboselii, am nevoie de cat mai multe zile de-astea!

Da, clar! O seara in care traiesc un sentiment tare ciudat…am ramas uimit sa vad ca SIRENA mi-a cicit blogul in totalitate, mi-a citit gandurile, sentimentele, trairile, imaginatia...adunate in timp, pe blog! Am ramas putin surprins sa vad si ca a apreciat ceea ce a citit! MULTUMESC!!!
“Pe de o parte mi-am dat seama ca nu sunt singurul cu gargauni in cap, cu idei diferite de ale celorlalti, nu sunt singurul care face poze soarelui atunci cand rasare sau apune, care inregistreaza sunetul valului si culege flori de camp, pentru a duce o bucatica de natura acasa....”

E aproape 11, ascult Horia Brenciu – Lucruri simple, si visez...visez la ce a fost, la ce va fi...visez departe, visez la Iasi, visez la Bucuresti, visez la Padina...un dor de duca m-a cuprins instantaneu...maine plec catre munte...Padina, aplicatia doi la Pathos!
Revin cu imagini si de data asta si cu ganduri!

Weekend placut!

2 comentarii:

  1. of, cum de a scapat postul asta necomentat?...nu am mai fost eu pe faza...

    dar nu am uitat, am strans si eu multe in aceste doua saptamani, alte poze, alte ganduri, alte lacrimi si multe satisfactii..pe plan profesioanal ....

    alerg , de una singura , si sufletul imi e in pioneze...aici ma regasesc intre ai mei...

    raman cu tine , raman cu voi, ramanem impreuna

    RăspundețiȘtergere
  2. uite ca totusi nu a scapat :D

    ma bucur ca ai revenit si astept sa te citesc in continuare :)

    o seara faina!

    RăspundețiȘtergere