duminică, 19 iulie 2009

desene animate 3 - epilog

dupa cum ati putut vedea, zilele trecute am postat 2 dintre desenele animare la care inca ma uit si zambesc, cand nu am altceva mai bun de facut...ar mai fi cateva (Bugs Bunny, Petter Pan, Duffy Dack) insa probabil ca v-as plictisi cu atatea...
cu astea am crestuc eu, voi, noi toti cei trecuti de varsta majoratului...si care e ideea?
copiii de astazi se mai uita la astfel de desene? (intamplator inca se mai difuzeaza) sau doar la cele mai "noi", pline de violenta si total lipsite de amuzament. comedia desenelor animate a disparul, odata cu evolutia tehnologie? DE CE? copii de astazi nu mai stiu sa rada? stiu doar sa se uite la desene cu crime si batai? stiu doar sa joace counter strike cantăr straic si wow uău?
cand ies in spatele blocului, ce-si mai povestesc unul altuia? ultimul episod animat sau ultimele batalii din jocurile "la moda"?

desenele astea vor ramane mereu UNICE! vor fi mereu in sufletele celor care le-au indragit cu adevarat si le-au devorat episod cu episod, desi il vedeau a 2a..3a...8a oara...si eu ma numar printre ei! dar copiii de astazi isi vor aduce aminte de toti monstrii la care se uita? de toate capetele zburate si sangele pe pereti?
pacat!

desenele tale preferate care sunt?

6 comentarii:

  1. toate care ma binedispun...pe unele nu le stiu pe nume dar imi plac la nebunie, pentru mine sunt un fel de roman politist pentru altii...literetura de consum/televiziune de consum

    RăspundețiȘtergere
  2. ahhh, ce frumos! si mie imi place mult petter pan dar in varful preferintelor se afla mica sirena

    RăspundețiȘtergere
  3. Sailor Moon, Tom&Jerry, Popey marinarul si Timon and Pumbaa traiesc pe vecie in sertarul meu cu copilarii. Cat despre Printesa Sissi..e imbatabila. :)) Si acum tin minte cum fredonam genericul cu atata ardoare " Dati-mi voie sa fiu eeeeuuu....Sissiii..". Si pana n-am ajuns la Schonbrunn nu m-am lasat. :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar si acum la cei 20 de ani ai mei ...stau uneori pana dimineata la 4 treaza sa prind cartoon network cand incepe sa ma pot uita la Dexter si Powerpuff Girls netraduse mizerabil in limba romana.Dexter mi'a placut de cand ma stiu ..practic mi'a ghidat toata copilaria....imi faceam in debara ascunzatoarea secreta unde desfaceam toata aparatura din casa si o montam la loc :))
    ah si grimm and evil rup cam tot.
    parerea mea.hîc

    RăspundețiȘtergere
  5. @Ioana: si eu am ajuns la Schonbrunn, dar nu pentru printesa Sissi si pentru tot ce inseamna Viena! Superb!

    @InaX: Dexter nu imi placea ca era prea pitic si "fraier" :))

    RăspundețiȘtergere
  6. chiar m-am uitat zilele trecute pe net la desene ( johnny bravo, dexter, scooby etc ) sunt desene super funny, dar am rămas cu un gust amărui fiindcă ne uităm tot ăştia mari la desene, ăştia mici prea puţin o mai fac.
    foarte fain articolul tau.
    kinda sad, but true.

    RăspundețiȘtergere