sâmbătă, 15 august 2009

aveam un blog

Da! Chiar aveam.
Adica am!
Problema este ca timpul m-a impiedicat sa mai scriu. Timpul si chiar inspiratia. Nu e foarte placut si nici usor sa iti petreci vara la munca. dar na...pana la urma nu m-a obliga nimeni si intr-un fel imi place :)
de azi am intrat oficial in concediu. si asta e foarte tare. primul concediu din viata mea! primul concediu pe care mi-l voi petrece in Grecia alaturi de prieteni (da stiu, ma laud :D)
Am sa incerc sa mai scriu cate ceva! idei ar fi, timp ar fi...cheful sa nu lipseasca!

Voi? Cum o mai duceti?

6 comentarii:

  1. Doar azi ce am vb cu tine si stii cum o duc ... timp din ce in ce mai putin ... de blog nu am timp asa ca fuck blog, am nevoie de telefon destept cu net si sa fiu conectat mereu la informatii in afara de un n97 sau iphone ce imi sugerati...

    RăspundețiȘtergere
  2. n97 merge...HTC mai e o varianta...iphone nu-mi prea place...daca vrei ceva mai ieftin si ok, 5800 e bunicel
    (si eu vreau unul dar cand imi termin contractul la abonamentul asta...sa-mi fac altul :D)

    parerea mea!

    RăspundețiȘtergere
  3. Exista un inceput in toate. Noooi.. pierdem vremea cu spor. Vacanta placuta :)

    RăspundețiȘtergere
  4. noi ceilalti muncim nu suntem in concediu cu ca tine.. lucram ba la site ba la unitati cum shti si u f bine. Hai distractie placuta si come back soon!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. noi ceilalti muncim nu suntem in concediu ca tine.. lucram ba la site ba la unitati cum shti si u f bine. Hai distractie placuta si come back soon!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna Razvan ! Te rog si eu ceva :" Cand mai vii pe la blogu' tau,te-as ruga sa umbli si pe la blogroll si sa imi scoti fostul blog de acolo,please. Gata,l-am sters de vreo luna si ceva,dar tu nu ai stiut.Sincer ,regret ca l-am tinut atat,aproape un an,pentru ca mi-am cam facut mult rau.Mai bine nu incercam,dar nu am rezistat tentatiei. So...mai bine pune altul in loc Razvane,caci pe mine ,una m-a doborat.Un amarat de blog si nu numai mi-a cam dat viata peste cap si nu prea mai stiu cum s-o iau iar de la zero,este foarte greu,dar imi voi reveni...Trebuie sa lupt sa ajung de unde am plecat.Eu intotdeauna am fost mult prea sensibila si ...am esuat...a fost teribil...a doua oara nu as mai rezista atator socuri emotionale pe care le-am incasat.Sorry ca m-am descarcat aici ,prin comentul asta,dar revin...stii ce ai de facut.

    RăspundețiȘtergere