duminică, 27 iulie 2008

Calatorie Placuta!

La fel ca toti oamenii, si eu port in fiecare zi cu mine un bagaj… Unii l-ar numi povara, dar nu pot sa-l numesc asa, mai degraba l-as numi experienta!
Sunt momente in care as vrea sa ma pacalesc singur si sa ma prefac ca nu e, sau pur si simplu sa uit de existenta lui. Ciudat, pentru ca in clipele acelea il simt mai prezent, apasa mai tare pe umerii mei, uneleori ma ajuta, alteori imi ingreuneaza inaintarea.

Dar oricum ar fi, e bagajul experientei mele...Contine chestii diverse, mari si mici, intregi, facute bucatele sau pe care am incercat eu singur sa le “refac”, desi e foarte greu. E ca un puzzle din mii de piese pe care trebuie sa il rezolvii intr-un timp limitat.
Insa toate, absolut toate ”lucrurile” din acest bagaj sunt ale mele. Le-am adunat intr-un timp indelungat, in masura in care aproape 21 de ani de viata pot fi considerati multi. Prin oricate am trecut si voi mai trece, bune sau rele, cu siguranta bagajul meu va fi cu mine si ma va ajuta sa ies cu bine din orice situatie. Stiti cum se spune, dupa orice ploaie sau furtuna, soarele tot va rasarii.

E bagajul meu cu vise, amintiri, sperante, minuni, idealuri sau chiar dezamagiri, esecuri. E experientra mea cu mine. Poarta in el acea parte din mine pe care putini sunt cei ce vor ajunge sa o cunoasca…si doar datorita lui sunt ceea ce sunt azi, ceea ce voi fi maine si pana la sfarsitul vietii!
Este busola mea morala care ma ajuta sa mentin directia corecta in viata!
Nu pot decat sa va doresc si voua calatorie placuta in drumul vostru catre implinirea viselor!

*nu am sa va spun despre cat de bine si frumos mi-a fost mie la mare...am motivele mele sa nu o fac!
**ati vazut ce e in tara? cate case au fost luate de ape? cate sate au fost distruse in totatilate? cate mii de familii au ramas pe drumuri?

2 comentarii:

  1. Referitor la inundatii...aseara la Realitatea...Adrian Paunescu spunea ca :"ar trebui sa ne fie frica putin..."

    Ps Am un nou blog si o noua adresa,pe care nu trebuie sa te simti obligat sa o reactualizezi;eu ti-am pus link pe pagina mea pentru ca imi place cum scrii.

    RăspundețiȘtergere
  2. ar trebui...ada, chiar ar trebui!!!

    RăspundețiȘtergere