miercuri, 16 iulie 2008

Inceputul sfarsitului

De ce spun asta? Pentru ca asa este, sau cel putin asa as vrea eu sa fie!

Nu am sa va spun concret la ce ma refer. Sunt mai multe lucruri care vreau sa se schimbe, sa fie un nou inceput, sa o iau (sau sa o luam) pe un alt drum mult mai bun! Sper sa depasesc anumite 'bariere' impuse de...nu stiu de cine, poate chiar de mine!
Stiti cum e. Uneleori in viata ~mai tarziu~ devine ~prea tarziu~. Poate ca e prea tarziu acum sa-i cer timpului sa se opreasca sau sa o ia inapoi. Poate e prea tarziu sa mai pot schimba ceva ca acest 'capitol' sa nu se incheie! Poate EA (oricine ar fi) stie ce are de facut, stie ce vrea, stie si ce planuri are cu mine! E prea tarziu sa ma mai cert cu timpul! Dar macar, Domnule Timp, permite-mi sa te rog sa nu ne tradezi, sa nu ne 'inchizi' intr-un colt de amintiri prafuite, fara sa ne mai putem spune un cuvant!!!
Si te-as mai ruga ceva Domnule Timp...sa-mi dai ocazia sa ma mai bucur de zambetul celei pe care am pretins ca o iubesc! Invata-ma cum e cu iubirea si cum sa le arat asta celor pe care ii iubesc! Mai lasa-mi timp sa pot sa fiu un fiu bun, un sot iubitor si un tata model! Mai lasa-mi timp sa dobandesc intelepciune ca sa pot face alegeri corecte, indiferent de circumstante! NU vreau sa fie prea tarziu sa spun “imi pare rau” si sa indrept ceea ce am gresit...


POATE!
Speranta moare ultima!

2 comentarii:

  1. Razvanel,fie ca timpul sa aiba rabadare cu tine si sa iti permita sa duci la bun sfarsit tot ce ti-ai propus!

    Hai,sa fii iubit si sa iti fie bine si frumos! :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. sa iti de Dumnezeu o viat aca tine.....!!!

    RăspundețiȘtergere