sâmbătă, 12 iulie 2008

Ma voi muta la tara!

Mai devreme sau mai tarziu, o sa ma mut la tara! De asta sunt foarte sigur! NU vreau doar sa ma mut la curte…vreau la tara! Vreau intre case ‘normale’, intre oameni ‘normali’, intre pomi, iarba si cer…nu mai vreau betoane, nu mai vreau clacsoane, fum de masini, vecini in perete si blocuri comuniste. Vreau la tara!

Vreau sa am o curte frumoasa (nu pavata….cu iarba), vreau multi pomi, vreau o casa ‘normala’, vreau animale (pisica, cal, caine), vreau pasari, vreau o gradina mare cu legume plantate si ingrijite de mine, vreau tot ceea ce nu voi putea avea niciodata la oras!

…sa ma trezesc dimineata cu cocosii cantand si cu gainile cotcodacind, sa simt mirosul de iarba umeda, sa admir cerul instelat, noaptea, sa ascult ploaia care cade pe acoperisul casei si apa care se scurte la strasina…

Vrea ca la batranete sa fiu inconjurat de natura, sa nu am nici o problema ‘sociala’ si sa imi pot bea o ceasca de ceai de tei cu baba mea, pe trasa (pardon…pe prispa)!

Da! Ma voi muta la tara candva!

10 comentarii:

  1. faine cuvinte ai pus aici :)

    pot sa fiu eu baba ta? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. :) numai daca sti sa faci ceai de tei BUN! (ca tot iti place tie 'parfumul de tei') :P

    RăspundețiȘtergere
  3. pai sigur ca stiu :) cel mai BUN ceai de tei eu il fac :P

    RăspundețiȘtergere
  4. poate printre pomi, gaini, cocosi si iarba verde, o sa vrei sa ai si un lac, din care din cand in cand se va arata o sirena care iti va asculta gandurile

    RăspundețiȘtergere
  5. ar fi foarte frumos :) imi plac lacurile, imi place apa...sunt zodia pesti, si probabil se explica :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Frumos. Si eu as vrea. De fapt chiar as vrea de acum. Daca sti o metoda...scrie pe aici. Stiam ca e o lege care permite administratiilor locale sa dea pamant celor care doresc sa se mute in rural. Mi-as face buletin si de Ciorogarla daca se poate trai asa cum ai descris aici. Ce sens are orasul care nu-ti da timp nici sa intalnesti cu prietenii, nici sa te gandesti la tine, nici sa te bucuri de viata ta... de copiii tai... si in cele din urma de baba ta?
    Iti urez bafta sa te muti la tara si cand o vei face descrie aici fiecare moment de bucurie. Sa ne bucuram si noi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu vreau sa ma mut la tara...Am sa cumpar o casuta batraneasca cu o curte mare....si le voi face upgrade incet, incet....asta inseamna sa traiesti...sa cresc pasari, sa plantez flori multe, sa sadesc copaci....abia astept. Bafta tuturor care au aceleasi dorinte. O viata avem.

    RăspundețiȘtergere
  8. si dupa 4 ani ai reusit sa te muti totusi?

    RăspundețiȘtergere