luni, 21 septembrie 2009

aaa da, la multi ani bucurestiule

mai ieri s-a terminat o saptamana plina de evenimente..care mai de care mai ...banale, cu o cazia aniversarii orasului Bucuresti a 550 de ani de atestare documentara!
spun evenimente banale pentru ca tot s-a intamplat a fost ceva foarte obijnuit pentru un oras ca bucurestiul...poate doar intrarile libere la piesele de tatru, ceva spectacole gratuite in Constitutiei (vineri populara) dar spre deosebie de campaniile electorale, acum, micii, berea si pastrama au fost pe bani.
interesant a fost doar "targul" de langa scena, unde gaseai cate ceva "mestesugarii" traditionale chiar dragute....si totusi...
duminica a fost ziua oficiala a atestarii orasului lui Bucur, si cu toate astea seara, in aceiasi piata a Constitutiei, doar vreo 2-3 gratare de mititei mai sfaraiau, cativa rataciti (ca noi) care probabil nici ei nu stiau ca "marele eveniment" deja se terminase, muncitorii erau catarati pe macarale si demontau scena, taraniii isi strangeau tarabele...doar cateva 'butice' cu turta dulce probabil intarita. aaa, si o pastrama la super oferta...10 lei ( cu un gogosar, castravete si painea inclusa).
dezamagitor!
asa oras...asa sarbatoare!

Un comentariu:

  1. mi-am bagat picioarele in ele de "zilelle Bucurestiului" si am pornit intr-un tur al Moldovei

    RăspundețiȘtergere