sâmbătă, 19 aprilie 2008

Incredibil!

Ceva ce se poate intampla doar in Romania!
Nu mai demult de ieri, am trecut prin fata spitalului de copii Grigore Alexandrescu, in fata caruia erau numeroase echipe de filmat de la principalele televiziuni.
Aseara la stiri am vazut si motivul pentru care se afla televiziunea in fata si in curtea spitalului...un copil a fost operat din greseala de apendicita desi era internat in spital pentru o cu totul alta problema...ASA CEVA E INACCEPTABIL!

"Un copil de noua ani a fost operat de apendicita, din cauza neatentiei echipei medicale, desi se afla la Spitalul de Copii "Grigore Alexandrescu" din Bucuresti pentru un examen cistoscopic, au declarat surse din cadrul spitalului, citate de NewsIn."

Doamne Fereste sa fiu nevoit vreodata sa ma internez intr-un spital, mai ales din Romania...e jale! Mai bine faci un efort financiar suplimentar si mergi la o clinica particulara sau intr-o tara cu adevarat europeana!

Un comentariu:

  1. ti se pare incredibil?!?! poate nu am avut ocazia sa iti spun...si mie mi s-a intamplat la 8 ani!!! am fost internat pt ceva si la fel am fost taiat pt apendicita, la mine nu a mai venit nici o televiziune...dar pe mine doar m-au taiat, au vazut ca n-am apendicita si m-au cusut...cand m-am trezit eram in pat, iar mama plangea langa mine si imi spunea ca m-au adus taiat si cusut si o intrebau pe ea parca de ce trebuia sa ma opereze.... :( acum 12 ani nu ne-am gandit sa ii dam in judecata...nici in ziua de azi nu am avut apendicita

    RăspundețiȘtergere