duminică, 20 aprilie 2008

Mi-e dor de IASI!

Nu au trecut decat 2 saptamani de cand m-am intors din IASI, si deja imi este foarte dor de acele locuri, mi-e dor de oras, mi-e dor de oameni, mi-e dor de rude...mi-e dor de EA!








































IASI…un oras in care m-as muta in orice clipa, un oras frumos, ‘aerisit’, curat, ‘liber’…un oras incarcat de istorie, plin de monumente si statui…un ORAS!

Un comentariu:

  1. Ce drq sa cauti ma la Iasi? ce sa faci tu in Iasi? e un oras frumos...un oras care merita vizitat...des...dar nu sa te muti acolo!! Nu ai ce face acolo! esti student la ASE si o sa te intereseze banii... afacerile si multe altele de genul asta! Moldova este cea mai saraca regiune a tarii! ce sa cauti acolo? dupa ce ca traim intr-o tara vai de capu' ei , tu ai pleca unde e si mai rau,,,inteleg, te-ai saturat de jungla din bucuresti, dar acolo o sa dai de saracie. mai mult de jumatate din banii tarii se invart in bucuresti, in jungla asta ...vrem nu vrem, o sa fim mereu legati de bucuresti, aici se fac banii, aia pootini care sunt, in iasi se plateste cu cel pootin 30% mai prost ca in bucuresti. nici mie nu imi place jungla asta, dar ce sa-i faci? totusi de mine e mai bine, cred eu: departe de aglomeratia si jungla bucuresteana, dar totusi aproape

    RăspundețiȘtergere