miercuri, 11 martie 2009

un el ce a fost...o ea ce va fi...

A vazut-o intamplator, a cunoscut-o aproape involuntar si a realizat ca ea poate fi ceea ce cauta! Poate s-a inselat. Poate e doar un alt inger care a aparut dintre nori, ca o raza de soara, dar un inger ce este doar in trecere, in zborul lui catre fericire...departe!
A apucat s-o priveasca doar cateva secunde in ochi, s-a speriat si n-a spus ceea ce gandea. Ingerii sunt sinceri, ingerii te protejeaza, ingerii spun tot. Poate era doar un inger cu ochelari, un inger care nu zboara ci doar pluteste, poate ea nici nu exista si totul a fost o iluzie in mintea lui.
Ce-ti ramane de facut cand realizeri ca ceea ce-ti doresti nu depinde de tine, ca tot ce poti face este sa te lasi in voia destinului? De ce sa hotarasca destinul pentru soarta lui, a ei? De ce? Cand vor putea oamenii sa face exact ceea ce vor, cand vor? De ce exista lucruri pe care trebuie sa le faci? Doar lucrurile care vrei sa le faci sunt esentiale, restul...nimic!
Si poate totusi ea va fi EA, si poate totusi va zbura sau va pluti inapoi, deasupra lui, ii va lumina din nou fata cu aceiasi raza de soare, cu aceiasi caldura sufleteasca...cu tot ceea ce i-a legat! Si poate totusi....

Nu va intrebati daca ma identific cu personajul! Nici eu nu stiu...poate...

„Aş vrea o dragoste mare-mare, care să ţină o vreme şi să se stingă frumos”, spunea odata Teo pe blogul ei. Asta as vrea si eu.
Nu!
Asta vreau.

2 comentarii:

  1. "Iubirea e tot ce dorim,iar in final tot ce-am avut"...
    Toti speram sao gasim,unii o italnesc la un moment dat dar nu stiu sa o aprecieze ,sa o valorifice,nu stiu sa fie fericti ...altii o cauta o viata incercand sa o inteleaga, iar ultimii nu o gasesc niciodata,insa iubesc conceputul de "a iubi"...Sincer...intotdeauan m-am intrebat ce e iubirea...daca exista sau nu sau daca nu e o iluzie , o ploaie calda de vara...Angel O:)

    RăspundețiȘtergere
  2. si daca o intalnesti, o apreciezi asa cum trebuie, esti fericit si cu toate astea la un momentdat ceva se "rupe"...asta ce sa mai fie?

    eu nu inteleg de ce iubirea (sentimentul care te poate face cel mai fericit om) te face deopotriva si cel mai trist (in anumite momente)

    ramane de vazut ce e iubirea...mai am suficient timp sa aflu...destule persoane de iubit..."„Aş vrea o dragoste mare-mare, care să ţină o vreme şi SA SE STINGA FRUMOS”

    RăspundețiȘtergere