duminică, 6 septembrie 2009

despre inceputul toamnei

inca din primele zile toamna a pus stapanire peste sufletele noastre...peste amintirile cu soare plin, peste 'visul unei nopti de vare', peste relaxarea unei terase in centrul vechi. toamna a venit parca pe neasteptate (asa e cand iti programezi concediul in ultimele zile de vara). a venit si a adus cu ea melancoliile unei vacante de vis, speranta vizitarii si altor locuri minunate si planuri pentru sarbatori (deja).
a venit tamna cu prima zi de ploaie in bucuresti. cu primul gratar anulat si prima zi 'adormita'.
dar cu toate astea, toamna imi aduce si bucurie in suflet. bucuria unei veri ce s-a dovedt a fi speciala mentru mine. ce se vrea a fi doar inceputul unor planuri marete.
inca sunt putin rupt de realitate. inca sunt acolo cu o parte din mine...poate doar prima saptamana de munca m-a 'trezit', insa si aceasta saptamana a fost altfel..una linistitia, una cu colege noi :)
nu vreau sa ma obijnuiesc prea repede cu traiul de acasa. vreau sa plec iar, vreau sa ma duc. sa vad. sa revad. sa calatoresc. sa traiesc...

sper ca a venit toamna si cu inspiratie pentru noi articole pe blog. am tot fost acuzat ca nu prea mai scriu...ok! mea culpa!
voi reveni cu texte, pareri si comentarii, imagini, muzica...voi fi din nou online...cat de curand!

voi cum ati receptat inceputul toamnei?

4 comentarii:

  1. vreau inapoi in thassos!!! ma uit pe geam, ma uit la poze, citesc articolul tau, ma gandesc la programul incarcat din urmatoarele zile, ma uit iar pe geam, vreau in Thassos!!!! am iesit prin curte si mi-e cam frig, cred ca trebuie sa renunt la short si slapi. toamna m-a lovit in plin si ma gandesc cu groaza la ce urmeaza: facultate, iar daca vreau sa sar peste facultate ajung la sarbatori si iar ma apuca groaza ca nu stiu ce-o sa facem...
    sunt dezamagit, sunt melancolic, vreau in Thassos! sau altfel: in loc ca diseara sa iesim la un ceai in Bucuresti, as prefera o cafea in Viena.

    PS: vreau la soare, la mare, lipsit de griji, vreau in Thassos!

    RăspundețiȘtergere
  2. Hai ca trece si toamna...incepeti planuri pentru la iarna...in drum catre Alpi,poti opri in Viena la o cafeluta!:D
    O saptamana cu realizari sa ai!:))

    RăspundețiȘtergere
  3. @Razvan Sidoreac: pe toti ne-a lovit toamna "urat" dupa venirea din Thassos...
    lasa ma ca le facem noi pe toate ;)

    @Ana-Maria: sa dea Dumnezeu! multumesc la fel! :)

    RăspundețiȘtergere