marți, 15 septembrie 2009

a inceput scoala. a noastra sau a lor?

prima zi de scoala, pentru unii. pentru altii doar SSDD. si cu toate astea ce? copii merg la scoala ca sa ce? sa invete? ce sa invete?
de ani de zile se asteapta o schimbare in invatamanul romanesc...si se asteapta...se asteapta...si se va mai astepta multi timp. de ce? pentru ca asta e tara in care traim, condusa de oamenii care nu ne lasa sa traim! titlul ala din ziar: "Incepe scoala cu speranta burselor in strainatate" spune foarte multe!
nici eu nu sunt departe de sistemul asta de invatamant. dar nu ma consider un produs al lui...de ce? pentru ca am stiu sa imi fac viata usoara...sa ma descurc! asa am trcut si de primii 2 ani de facutlate...si cu siguranta asa o voi termina! pacat de cei care invata pe bune si sunt bataie de joc a unor asa-zisi profesori lipsiti de orice motivatie morala/financiara de a-si face treaba cu adevarat!

a-ti vazut filmuletele acelea de pe blogul lui Bendeac? le gasiti aici. de astfel de dobitori/cretini/handicapati suntem inconjurati, si intr-un fel sau altul, ne lovim de ei zilnic (poate sub o alta forma..in piata, la munca, in trafic, pe strada) ei sunt produsul brut al societatii actuale! desi ar trebui sa fie exceptii, cazurile de genu' sunt la tot pasul. in fiecare sat/comuna a minunatei noastre tari!
creaturile astea sunt prin preajma fiecaror scoli/licee. ei fac legea. legea strazii. daca mai impart si ceva prafuri dezastrul e complet!
si ce fac autoritatile pentru asta? absolut nimic!

lasa ca vin alegerile acum! aceleasi minciuni adevarate! aceleasi texte expirate! si noi, aceiasi papagali cu stampila in mana! cine sa pape mai mult in urmatorii 5 ani? Baselu? Gioana? Oprescu? poate Crin sau Becali!

2 comentarii:

  1. A zis bine un ţăran de la târgul caşcavalei: “traim bine, domnu’ preşedinte?”

    Ieri, guvernul şi-a asumat răspunderea din nou pentru o noua lege a educaţiei. O nouă încercare de schimbare, din nou tâmpită…. şi asta datorită incompetenţei şi neînţelegerilor dintre partide. În acest pachet de lege există şi intenţia unor schimbări în bine, dar cât timp autorii sunt incompetenţi, mai rău au dat cu bâta în baltă!!

    Elevii cară zilnic în spate un ghiozdan parcă plin cu pietre! Pentru ce atâta chin? Pentru ce atâtea cărti?? Să nu mai spunem că oasele fragede ale copiilor pot suferi în urma acestor greutăţi…..
    De condiţiile în şcolile în cară învaţă nu mai are rost să comentăm….

    Tocami am văzut un top în care criteriul principal îl reprezenta infrastructura: România era pe locul 129 din 133……… Îngrijorător!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. servus...
    ceva trebuie schimbat... chit ca ar fi apoi un rau... mai mic :)
    cele bune

    RăspundețiȘtergere