sâmbătă, 13 iunie 2009

SALVATI ROSIA MONTANA




intrigat de acel promo idiot, care de cateva saptamani apare pe poate posturile de televiziune, si pe care refuz sa-l postez, legat de proiectul Gold Corporation si de investirea celor eventuale 4 miliarde de euro, am decis sa fac ceva in sensul asta si sa sutin campania
SALVATI ROSIA MONTANA!


oare cei intervievati stiu ce implica acele 4 miliarde de euro?
oare oamenii astia stiu ce inseamna cianura?
oare daca si-ar intreba copiii ce aleg intre moarte si bani, ar sti ce trebuie sa aleaga?

15 comentarii:

  1. aia e...crezi ca mai poti face ceva acum?? banii au distrus multe locuri din lumea asta si multe vieti... e vorba de mult prea multi bani.

    RăspundețiȘtergere
  2. si ti se pare corect sa vina canadianu, sa iti dea 4miliarde si sa-ti ia aur de zeci de miiarde?? si mai grav...sa lase prapad in urma??

    pai daca tot e vb de bani si de distrus, de ce nu o fac ai nostri?? macar material castigam mai mult?? (a nu se intelege ca sustin imbecilitatea)

    RăspundețiȘtergere
  3. nu, nu mi se poare corect, dar in cazul asta, le fel ca in multe alte situatii sunt interese la nivel mondial si nu putem face nimic. sunt resurse pentru care se distruge natura, pt care mor oameni, etc. ca sa se imbogateasca altii. pt petrol se duc si razboaie... in fata celor "puternici" nu poti face nimic. doar reglementarile UE pot opri exploatarea la scara latga si ditrugerea mediului, teoretic. dar cred ca pana la urma proiectul va demara. interesele bat reglementarile. si apropo de astea, o sa scriu cand o sa am ceva mai mult timp un articol despre gazprom.

    de ce nu exploateaza ai nostrii aceasta comoara care aduce bani si putere dar distruge asezari omenesti, natura, fauna si chiar vitile oamenilor?? Pt ca suntem prea prosti, forte prosti, prea pupincuristi, prea saraci, si pentru ca cineva a avut interes ca gabriel resources sa exploateze aurul de acolo. pentru aurul de acolo au existat interese inca din antichitate

    RăspundețiȘtergere
  4. ... poate ai vrea sa nu mai spamezi pe bloguri. Ce zici ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca oamenii de acolo habar n-au ce implica intrarea Gold Corporation in Rosia Montana.Am o prietena care a venit de acolo.Se pare ca le da bani ca sa isi cumpere case in alta parte daca le sustin campania...de unde si oamenii care vorbeau in promourile de mai demult despre Rosia Montana.Nu stiu...mie mi se pare de-a dreptul nasol numai gandul ca...pana la urma se poate permite asa de usor distrugerea unui loc innestimabil pentru tara cel putin,care a ajuns sa aiba valoarea de 4 miliarde de euro.La naiba cu cele patru miliarde de care se presupune ca are tara ''atata nevoie''.Oare chiar tara are?Sa nu fie oare faptul ca demnitarii nostrii care dorm in Parlament vor alte masinute de sarantoci sau mai vor al nu stiu catelea sir de laptopuri??Oare merita sa ne dam resursele pretioase de aur unori americani care oricum vor castiga mult mai mult de pe urma lor?Si se mai zice ca vor sa exploateze resursele de subsol ale tarii la noi in tara...vindeti voi petrolul din platforma continentala la Sterling,vindeti Rosia Montana la Gold Corporation si...da...o sa ramanem plini,nu asa...plini de resurse!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. @Myriam: daca tara avea nevoie de 4 miliarde?? pai tocmai ce a fost facut imprumutul de 21mld de la banca mondiala...din ce crezi ca traiesc baietii astia? pentru ei e un fel de credit doar cu buletinum platit de fraieri...de noi!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. @Teniescu: poate n-as vrea, tu ce zici?

    RăspundețiȘtergere
  8. pt teniescu: macar baga si tu un "OFF TOPIC"

    RăspundețiȘtergere
  9. De ce nu intelegeti ca acum exploatarilie miniere se fac fara a provoca dezastre ecologice? in ziua de azi se lucreaza cu metode mult mai inteligente decat in urma cu un secol. Nu se mai pune problema de poluare dezastruoasa. Va rog sa va mai informati mai bine asupra mineritului anului 2009.
    Toate cele bune.
    Ioan

    RăspundețiȘtergere
  10. in urma cu un secol se lucra mult mai 'ecologic' domnule Ioan. atunci venea "nenea mineru" si dadea cu tarnacopul si cazmaua, acum vine "nenea inminerul" si punea cianura!!! vi se mare ca cianura nu provoaca dezastre ecologice? vi se pare logic sa se cumpere demnitatea si practic viata unor oameni, pentru aur? si daca da, vi se pare normal ca statul din care presupun ca faceti parte, sa castige sub 20% din adevarata valoare a bogatiei subtereane din Rosia Montata?

    MIE NU MI SE PARE ABSOLUT NIMIC NORMAL IN ASTA!

    RăspundețiȘtergere
  11. Degeaba te chinui, prosti sunt multi, lacomi sunt mai multi dar cei prosti si lacomi depasesc suma indivizilor din celelalte 2 categorii. Cat de curand o sa avem doar jumate de rromanie pt ca, cealalta jumate o sa fie un crater imens poluat cu cianuri.
    Sa ne ajute D-zeu.

    RăspundețiȘtergere
  12. nu stiu daca ai scris-o cu intentie dar..."rromanie"..multa dreptate ai, ma te mca acea romanie care va ramane, va fi partea mai urata a acestei tari...

    poate si asta e unul din motivele pentru care ma vad departe de aici...

    numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  13. buna razvan, dupa ce am citit blogul tau chiar mi-as dori sa faci parte din asociatie...pentru ca ideile tale trebuie promovate de catre oameni mai multi, prin campanii si spoturi publicitare(pe care ma angajez sa le produc cu ajutorul celorlalti membri)

    Daca te hotarasti sa devi memmbru fondator(pana acum suntem 6) te rog sa promovezi asociatia(cu numele pe care doresti tu sa-l aiba, nu ma deranjeaza)pe blogul tau, in vederea atragerii cat mai multor membri!

    RăspundețiȘtergere
  14. @JokeBox: spune-mi mai multele...despre ce e vorba exact? imi sunta interesant si as vrea sa fondez/particip/sustin aceasta asociatie de care spui tu.... daca poti da-mi un mail cu mai multe amanunte, te rog!
    multumesc

    RăspundețiȘtergere
  15. gasesti totul pe blogurile mele, daca te conving informatile de acolo esti binevenit...nu are rost sa-ti trimit aceasi informatie pe e-mail. Multumesc

    RăspundețiȘtergere