miercuri, 20 august 2008

De citit!

"Adevarat va spun ca lumea asta e atat de frumoasa..." (Tudor Chirila)

"Unde sunt relatiile de care vorbeam, pe care le speram, in care investeam suflet si inima, ce veneau cu imbratisarile alea stranse intre iubiti, saruturile alea patimase, mangaierile repetate la nesfarsit, soaptele in miez de noapte, lacrimile calde si sarate ce plecau de la un ochi si se uscau pe obrajii ochilor celuilalt, unde sunt?" (Cabral)

"...daca am avea nebunia sa ne urmam iluziile fara sa avem nevoie de certitudini..." (Octavian Paler)

"10. Sa nu bei regulat. Sa nu bei de suparare. Sa nu bei pentru ca se cere sau se impune. Sa nu bei din teribilism. Sa nu bei din solidaritate. Sa nu bei ca esti mai fraier. Nu esti. Sa nu bei ca esti singur. Sa nu bei ca sa evadezi. De-abia atunci esti prins. Sa nu bei ca sa uiti. Iti vei aduce aminte cand te vei trezi." (Tudor Chirila)

"Pe bune, viata e frumos, de ce sa ne batem capul cu trezit de dimineata, cu pedalat la munca, cu responsabilitati, cu urecheli… cand am putea sta acasa linistiti si nederanjati decat de periodice caderi ale netului, cablului, sau chefului de orice…" (Cabral)


*dupa parerea mea, sunt cele mai tari posturi, publicate in ultimul timp, pe 3 din blogurile fregventate de mine! cititi ca merita :) (click pe fiecare in parte)

Un comentariu: