luni, 29 iunie 2009

ora de comunism

astazi, timp de cateva cateva ore, o parte din cartierul guvernat de "care estem" a ramas in bezna. si binenteles blocul meu s-a afalt printre cele care au beneficiat de o lunga si bine-meritata pauza a sistemului electric. motivul? necunostuc! cauzele? necunoscute! rezultatele? deasemenea necunoscute!
exact ca pe vremea comunismului cand totul se dadea cu portia. ratia era la putere. in mileniul 3, intr-o capitala a unei tari ce se vrea europeana, penele de curent isi fac de cap, din senin si fara explicatii...in fine! poate e ceva normal. poate nu. dar ce mai conteaza, acum am lumina :)
ce e de facut in cateva ore de pauza urbana?
-mergi sa-ti reziliezi contactul la vodafone! rezultatul nul. nu se poate, pana nu expira perioada stipulata in contract!
-mergi sa te tunzi! dar si frizeria duce lipsa de o portie buna de curent.
- citesti! doar cateva pagini ca apoi nici lumina de afara nu te mai ajuta.
-mergi sa te plimbi! aiurea, plimbarea pe ploaie nu e foarte placuta.
-asculti muzica pe telefon! baretia e mai putin de jumatate si dupa doar cateva melodii, incepe sa dea semne de oboseala.
-dormi! nici asta nu prea merge.
-stai! e singura solutie viabila si care nu poate da gres, indiferent de circumstante. doar stai...si stai! si cand te plictisesti mai stai putin.

cateva ore (vreo 4) de stat. hai ca parca n-a fost chiar asa rau!

seara luminata sa aveti
:)

6 comentarii:

  1. 4 ore?!?!?!?

    si la mine pauzele sunt dese, dar nu atat de lungi..nu au mai fost de mult atat de lungi

    ps: vezi k ai o greseala de dactilografiere in titlu

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa stai atata? te plictisesti si de stat

    RăspundețiȘtergere
  3. nu inteleg de ce faci atata caz de asta, in unele locuri din Romania(chiar si orase) nu exista lumina electrica...ce conteaza ca in Bucuresti s-a luat putin :D

    cat despre stat exixta o solutie, exista o tehnica penrtu "stat degeaba" care era pusa in aplicare in armata comunista atunci cand soldatii nu aveau ce face...e intr-un fel amuzant dar si foarte greu, mai mult de 30 de secunde, fara antrenament nu reusesti... :D

    RăspundețiȘtergere
  4. cand eram mica, imi placea cand se lua curentul. si acum imi mai place. imi placea ca stateam la lumina lumanarii. imi placea mai ales cand mancam la lumina lumanarii. learn to enjoy it ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. ce ora de comunism razvane ... la mine in bloc la 3 zile se ia apa cate 2 ore e frecvent .. nasol e cand vii de la munca si vrei sa te speli si ..... nimica

    RăspundețiȘtergere
  6. @razvan-weblog: pai tu stai la tara mah :P la capitala e mai nasol :))

    @Adrian: mda...nici statu' nu e prea platut...

    @JokeBox: ai si tu dreptate, dar intr-o capitala a unei tari civilizare, asa ceva nu se intampma...pene de curent mai sunt, dar nu de 4 ore...cand sunt lucrari de mentenanta, sunt anuntate...nu si in Bucuresti-Romania!!!

    @teo: si eu mi-am facut un ceai de bambus la lumina lanternei:D dar oricum..nu as vrea sa fac un obicei din asta :))

    @Radu: si cu apa e nasol..dar te mai descurci...un dus rece ca e vara, sau dupa caz o incalzesti la aragaz :P

    RăspundețiȘtergere