marți, 24 iunie 2008

Mi-e sila!

Mi-e sila de oamenii care conduc tara asta...

Bai nene...cum e posibil ca in secolul XXI, intr-o tara care se vrea europeana, 'edilii' sunt intotdeauna luati prin surpridere!? Cata nesimtire din partea caldurii sa vina si ea tocmai VARA...pentru conducatorii nostrii e cea mai mare lipsa de respect din partea vremii! NU au fost pregatiti cu puncte de prim ajutor, cu rezerve de apa in pietele si locurile aglomerate ale orasului...oameni cad in strada din cauza caldurii, si sunt dusi la spital de alti oameni, salvarile ajung intotdeauna prea tarziu (...vezi'doamne traficul e de vine...si cine e de vina pentru traficul asta?..)
Acelasi lucru se intampla si iarna, cand nesimtita de zapada se gaseste sa cada tocmai in ianuarie...edilii erau la munte, de...tractoarele si materialul antiderapant erau...dar nu unde trebuie! NESIMTIRE CURATA DEM'LE!
De scandalurile interminabile de la Bacalaureat, care nu au putut lipsii nici anul acesta, nici nu mai are rost sa comentez (...probabil ca multi ar psune...i'auite-l ba si p'asta, lui nu i-ar convenii sa stie subiectele dinainte!?..)

Mi-e sila!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu