sâmbătă, 7 iunie 2008

O calatorie cu trenul! "Viata nu-i o curva!"

Uneleori ma intreb de ce traim!? Care e rostul nostrum pe pamant!? Oricum sfarsitul va fi acelasi…ne vom intoarce in pamantul din care am fost facuti, asa cum spune religia! Atunci oasele de ce nu putrezesc? Ele din ce sunt facute? Bine conservate, ele pot exista in aceiasi forma mii de ani.
Ma gandesc uneleori ca viata e doar o stare de tranzitie intre nastere si moarte…un peron unde te zbati sa ocupi un loc intr-un tren…esti fericit daca prinzi locul de la geam, la clasa 1…altii sunt necajiti ca au ramas in picioare pe culoar si altii nici pe scara nu au apucat sa se urce, au ramas pe peron asteptand un alt tren. Insa fiecare om din acest tren uita ca el nu duce nicaieri. Cel care a ocupat un loc la fereastra este egal cu cel care sta in picioare si la fel de egal cu cel care va venii cu urmatorul tren. In cele din urma toti se vor intalni in acelasi loc..in desertul in care pana si sinele trenului se transforma in nisip.
Viata e un targ. Un targ in care vinzi si cumperi. Multi ar spune ca absolut totul se poate cumpara. Eu nu sunt deacord! Nu m-as vinde niciodata, pentru absolut nimic. Demnitatea si onoare sunt cele mai sfinte lucruri care ii pot ramane unui om…si iubirea. Iar astea nu se cumpara. In tranzitia noastra de la nastere la moarte nu trebuie sa fi "curva"! Fi demn in fata banului…fi demn in fata destinului tau..si lupta pentru a ti-l indeplinii atunci cand esti sigur de el...dar nu te vinde!

Oare doar eu si Chilian am ramas singurii care suntem de parere ca viata nu-i o curva?




Florin Chilian - Viata nu-i o curva!


Dovedeste-mi ca nu e asa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu