miercuri, 25 iunie 2008

MiAU

… miau salut! Sunt matul lui Razvan (R). Si daca el n-are inspiratie astazi m-a lasat pe mine să miaun – pardon, scriu - povestea vietii mele. Eu sunt cel mai frumos si mai nefericit pisic din…curte. Ca nu mai cunosc si alti pisici să stiu cum le merge lor.
Ma ocup, in curte cu protejatul porumbului...de rozatoare (prind soareci). Si cand vine pe la mine ii dau de lucru lui R ca sa il mentin in forma, nu de alta...ca la bloc ’o duce mai rau ca mine’. E o intreagă inginerie să ii dai de lucru lu’ R asta. O sa va spun eu odata...

Sunt nefericit. Pai da, ma exploatează emotional, dar cand am eu chef de un pic de scandal nu ma lasa sa ma manifest. Si ma hraneste cu ’dragoste’, adica vrajeala, in loc sa bage halca de carnita sau macar o conserva de-aia cum mananca pisicile de capitala. Si dupa aia se mira de ce nu il las sa doarma dimineata (asta cand reusesc sa ajung in casa). Da ce, viata e facuta sa doarma? S-a nascut obosit?
Eu am cu R o relatie foarte buna, care se bazeaza pe bataie. Adica oriunde ne intalnim prin curte ne caftim. De cele mai multe ori sar eu la bătaie, ca R e pai pasnic de felul lui (cel putin cu mine). Dar daca cumva eu uit, imediat ma provoaca el si se pune de o batalie pe cinste. Nu imi place un lucru, R nu luptă cinstit: nu ma lasa sa il zgarii. Eu il las sa ma zgarie(desi nu o face niciodata si nu inteleg de ce ), el de ce nu ma lasa?
Are omu si parti bune. E barbat adevarat. Nu ma bate niciodată cand sunt la podea, doar cand sunt undeva la inaltimea lui (pe masa, pe masina…). De obicei cand ma bate din proprie initiativa mă anunta: “Dă-te jos! Jos futu-ti…”. Si dupa ce ma anunta eu ma asez in pozitia de luat bataie ca sa nu pierdem timp cu formalitatile, si i-au vreo doua, dupa care vad ca nu are simtul masurii si o sterg.

Ah am uitat sa ma prezint, ma cheama...cum ma striga, nu am un nume stabil...la inceput mi-a spus Banel (cata inspiratie), dar mi se mai spune Balanel,Tarzan, Pisoi, Bai, Jigodie, etc - functie de context. Mai nou si Mau ( lu’ R ii e cam foame si mananca ’i’-ul) Sunt motanel si am cam 2 ani. Locuiesc aici de cand m-am nascut. Aveam si doua surori mai mici cu un an care au disparut subit...si tocmai pe R il banui de ceva necurat la mijloc, dar inca, caut dovezi! Sunt cel mai frumos si cel mai destept si cel mai cuminte pisic (pe cuvantu meu)!
As mai putea sa va spun cate ceva mai picant despre R, dar nu cred ca e deontologic, si ma lasa asta sa mor de foame dupa aia (si asa de cand a intrat la ASE si e mare economist a inceput sa faca practica pe mancarea mea)

Un pupic umed si rece pentru toate cititoarele! La baieti, o zgarietura!

4 comentarii:

  1. nu-i corect :P
    mi-s cititoare, dar imi plac zgarieturile :)

    cum facem?

    RăspundețiȘtergere
  2. ;))
    tu renunta la 'anonimat' si picam noi deacord

    vdm cum facem...

    RăspundețiȘtergere
  3. aş renunţa şi la anonimat
    dar... nu cred că îmi permit :)

    RăspundețiȘtergere
  4. dc sa nu-ti permiti? eu iti permit:P

    si in cazul asta...cum vrei sa facem, ce sa facem? :D (pe mine nu ma lasa mama sa vorbesc cu necunoscuti ;)))

    mai gandeste-te :)

    RăspundețiȘtergere