vineri, 30 mai 2008

Acolo

Intr-un singur loc as vrea sa ma aflu. Acolo! Probabil te intrebi unde este ‘acolo’ asta. ‘Acolo’ asta este mult mai aproape dacet crezi, insa mult prea departe ca sa poti ajunge vreodata. Acolo totul este perfect. Acolo negrul se amesteca cu albul. Acolo cel mai mare si cel mai mic sunt unul si acelasi. Acolo toti te iubesc si nimeni nu te cunoaste. Acolo ai tot ce iti trebuie, insa nu ai nevoie de nimic. Acolo norii iti lumieaza fata iar soarele iti tine umbra. Acolo toata lumea te asculta insa nu trebuie sa spui nimic. Acolo tu esti centrul universului iar universal este centrul existentei tale.

Vreau sa fiu acolo unde poate fi si EA! Vream sa merg acolo unde merg si EI! Vreau sa stau acolo unde nimeni si nimic nu ma poate influenta. Trebuie sa ajung acolo unde nu a mai ajuns nimeni. Stiu ca acolo pot fi fericit. Acolo nu exista moarte, nu exista tradare, nu exista adevar, nu exista sfarsit...

Ma intreb daca acest ‘acolo’ al meu este si ‘acolo’ al tau!? Exista mai multe ‘acolo’ sau nu exista nici unul!? Tu te-ai gandit vreodata cum arata ‘acolo’ al tau!? Atunci cand vei afla cum si unde este ‘acolo’ al tau, si te vei intreba daca vei ajunge vreodata, vei realize ca ‘acolo’ nu poti ajunge si vei dori, poate, sa nu fi stiut niciodata nimic despre ‘acolo’. Important este doar sa visezi ca vei ajunge candva ‘acolo’…nu sa ajung cu adevarat!

<<’acolo’ nu exista, dar in cautarea lui merita la alergi toata viata>>

Un comentariu:

  1. nu conteaza cat de mici sunt pasii...conteaza sa nu te opresti niciodata...pana ajungi ACOLO

    RăspundețiȘtergere