marți, 6 mai 2008

"e prosti"

Te-ai uitat azi in stanga? Dar in dreapta? Daca te-ai uitat, ai vazut vreun prost? Stai sa fiu mai explicit… ai vazut vreunul care intro discutie sa spuna “Nu stiu frate ce sa spun, nu ma pricep la asta...”? Slabe sanse sa vezi asa ceva, toti “e destepti”! Toti isi dau cu parerea si au idei! Toti „stie”!

Poate ai tu mai mult noroc, la capitolul asta eu cam duc lipsa… unde te uiti, toti au opinii! Ca e vorba de dribling la fotbal, de neurochirurgie, de injectia multipunct, de termoizolarea pe care o da caramida de BCA sau de constipatia data de alimentatia cu carbohidrati… toti avem cate o opinie!

Si nu ma refer la opinia aia decenta, in care spui si tu ceva-acolo, sa nu zica lumea ca nu te duce mintea… nuuu, chiar daca nu stiu nimic, io deschid gura si zic tare, sa ma auda tot cartierul. Ba mai mult, daca apare altu’ care zice altceva ma lansez intr-o controversa si o polemica de parca se cearta Plesu cu Patapievici pe tema “sexualitate in opera lui Eminescu”!

Patru sfaturi mici si umile:

- cand te bagi in seama fii sigur ca te-a intrebat cineva ceva;

- cand te bagi in seama fii sigur ca ai inteles despre ce este vorba; (crede-ma, atunci cand doi oameni vorbesc despre constipatia la hamsteri sau detergenti ecologici este perfect, si total enervant sa vina al treilea spunand “Daaa, si eu am papuci cu blanita!”…)

- cand te bagi in seama fii sigur ca te pricepi si nu deschizi gura ca si usa de la frigider (degeaba);

- cand te bagi in seama fii sigur ca pe cineva intereseaza ce ai de zis.

Ce spuneti oameni buni? Am dreptate sau m-am bagat in seama aiurea?

4 comentarii:

  1. exagerezi...

    ce farmec ar mai avea o bauta cu tovarasii daca n ar incepe fiecare sa abereze ...

    RăspundețiȘtergere
  2. aia e altceva...
    dar sa vezi o discutie 'serioasa' intre oameni in toata firea care probabil se intorc de la munca, vorbind despre incalzirea globala :))..evident pe langa subiect..si intro alta statie a mai urcat un cunoscut care s-a bagat in discutie zicand k stia k o sa se inoreze si daia si-a luat geaca de piele...SA FIM SERIOSI! ( a si sa nu mai zic de interviurile alea la tv cand reportetul 'isi bate joc' de intervievati, care, in fata camerei fiind, se dau interesanti si vbesc pe orice temna ar fi chiar dak nu au nici o treaba)

    RăspundețiȘtergere
  3. "a si sa nu mai zic de interviurile alea la tv cand reportetul 'isi bate joc' de intervievati, care, in fata camerei fiind, se dau interesanti si vbesc pe orice temna ar fi chiar dak nu au nici o treaba"

    aia e arta... cateodata t cracanezi d ras

    RăspundețiȘtergere
  4. cel mai simplu:
    - Cat e ceasul?
    - Nu stiu, nu usnt de aici!

    :))

    RăspundețiȘtergere