joi, 15 mai 2008

EMO!


Cum sa fi EMO? De ce sa fi EMO?

M-am uitat aseara la Mircea Badea care a comentat cate ceva despre ‘generatia emo’, si la Un show pacator, unde Capatos a avunt invitati, printer altii, si niste “Emo Kids”. Am ramas surprins sa aflu ce mod impertinent de gandire au astia (emo)…cum e posibil sa gandesti asa?

Frate viata e de cacat, hai sa ne ‘spargem capu’ eventual ne taiem si venele-in lung k e mai cul (stiu..cool), si obligatoriu tre sa aratam penibil imbracati cu niste freze de loseri ca altfel nu se uita lumea la noi. Si evident tre sa plangem ca doar suntem EMO (-emotivi-). Daca nu plangi nu esti “tru”!

Cam asa ajung unii sa gandesca si sa se comporte..dupa parerea mea..strict din lipsa de alternative, si asta dc? pentru ca sunt limitati intelectual (…prosti, tampiti, nebuni…). Majoritatea sunt ‘copii de bani gata’…(app. Sa te imbraci asa penibil si sa-ti faci freza aia odioasa la hairstylist costa ‘doar’ 1000-1500lei), sunt acei copii care sunt frustrati si se ‘bucura’ de o lipsa acuta de atentia din partea celorlalti si ‘adoptand’ stilul EMO vor sa atraga atentia celor din jur, vor sa iasa in evidenta cu ceva, vor sa fie ‘altfel’…sa fie “TRU”

“AM 12 ANI SI VREAU SA MOR!”..cam asa suna aseara titlul emisiunii lui Dan Capatos, legata de curentul EMO...de ce sa vrei asa ceva? De ce sa ajungi in situatia asta? Se spunea aseara in emisiune ca o mare parte din vina o au parintii acestora, prin faptul ca nu le acorda suficienta atentie si nu le inteleg problemele! Eu nu sunt deacord! Pai ce sa mai spunem de cei care, cresc fara parinti, de cei de la tara care la 12 ani sunt satui de sapa si de munca, cu animalele (la proriu)..copiii aia nu mai au probleme?sunt intelesi de toata lumea?se bucura de o copilarie normala? NU! Si totusi nu ajung sa se drogheze, sa se sinucida, sa se mutileze..nu devin EMO! De ce? Pentru ca ei au ceva creier in cap, pentru ca ei au puterea sa lupte si sa infrunte greutatile viatii, pentru ca ei la primu obstacol nu incep sa planga ( sa fie ‘EMOtivi’)…pentru ca nici nu au timp pentru asta!

Ba astia…voi ati auzit de mare? De munte? De iesit la o bere cu prietenii? De iesit in parc, la un film sau sa faceti sport? Stiti cine a castigat campionatul de fotbal anul asta?

TREZITI-VA BA LA REALITATE! VIATA POATE FI SI ALTFEL!


Auzi…..EMO!

2 comentarii:

  1. "TRU" spus!
    Am in bloc un "specimen" din asta...din cate vad eu e incepator...doar freza si cateva insigne. Ma intreb cat timp o trece pana o sari :-??

    RăspundețiȘtergere
  2. astia-s pokemoni...asa le zic eu...k daca ai observat cam asta e varsta lor 12ani-generatia care urmarea pokemon

    RăspundețiȘtergere