duminică, 4 mai 2008

Rasarit la malul marii!


Cu toate ca am tot amanat momentul…in aceasta mini-vacanta de 1 Mai, am fost sa vad rasaritul la malul marii. SUPERB!

Dupa o noapte petrecuta pe terasa cu muzica de petrecere si distractie cat cuprinde, dimineata nu a fost cel mai placut lucru sa ne trezim la 5.30 si sa mergem pe plaja....dar cu putin efort, am reusit.

Ajunsi ‘la fata locului’, am fost putin surprins de faptul ca plaja era plina, aproape ca in cursul zilei…chiar ma intrebam daca Costinestiul doarme vreodata noaptea...

Asteptam linistiti aparitia ‘personajului principal’ care nu se lasa induplecat de toti cei care au venit special pentru el, si intarzie –ca orice vedeta care se respecta-...glumind cu Tibi, credeam ca am venit exact in ziua lui libera si ca nu va mai rasarii, va lasa luna sa ‘domneasca’ si peste ziua de 2 Mai, luna care s-a incapatanat sa se arate pe cerul putin inorat chiar si dupa mult asteptata iesire a soarelui din mare.

Datorita perdelei de nori, am avut parte de un rasarit ‘precipitat’, timid, insa un rasarit frumos…dupa cateva clipe de la aparitie, soarele s-a incapatanat sa se mai lase odata asteptat intrand in spatele norilor, dar dupa cateva minute a iesit cu adevatar triumfator, mai ‘mare’ si mai ‘puternic’, a luminat marea pana la mal si a imprastiat norii care il ‘eclipsau’…nimic nu ii mai putea sta in cale si in ‘misiunea’ lui de a incanta privirile celor care il admirau!

Abea astept sa ajung din nou la mare, sa vad din nou rasaritul acela minunat, un adevarat spectacol de lumina si culori…un triumf al soarelui in fata lunii…al luminii in fata intunericului…al ‘binelui’ in fata ‘raului’!

2 comentarii: